Ponturi pariuri pentru incepatori

Cei care sunt la inceput in aceasta lume a pariurilor cred ca pot face bani repede si sigur. Cred ca daca pariaza mai multe meciuri pe bilet intr-o sambata, isi vor asigura o viata buna pe cativa ani. Dar majoritatea celor care joaca la pariuri sunt in pierdere. Insa stiu sigur ca se pot face bani din gambling. Daca stii unde sa cauti anumite ponturi pariuri, daca ai auto-control si daca nu risti orice ban cand vine vorba de pariuri online.

Ponturi pariuri pentru incepatori

In acest articol o sa va prezint cateva strategii de pariuri care se potrivesc pentru cei care inca nu sunt profesionisti. Ar fi bine sa o alegeti pe cea mai buna care se potriveste stilului vostru de ajuca la pariuri. Unii sunt mai agresivi si joaca cote mari, la risc, altii prefera cote mai mici si mai multe meciuri pe bilet. Sper ca acest articol sa va ajute sa luati cea mai buna decizie in privinta pariurilor. Unele ponturi pariuri merg pentru anumite strategii usor de inteles, altele trebuie explicate foarte bine.

1. Strategia un singur meci pe bilet
Aceasta strategie pentru pariuri online este foarte raspandita printre cei cu experienta in domeniu. Stabiliti o suma care este alocata pentru pariuri, sa zicem 200 de euro. Poate sa fie o suma mai mare sau mai mica, nu conteaza. Impartim aceasta suma in 4 si in cazul nostru jucam doar cu 50 de euro pe un singur meci. Daca o sa castigam, adaugam cei 50 de euro si suma castigata la toata suma ramasa si impartim iar la 4. Si pariem iar doar cu 25% din toata suma. Daca pierdem facem acelasi lucru. In acest fel aceasta suma de bani va va ajunge sa pariati mult timp fara sa mai depuneti iar.

2. Strategia pe meci egal la fotbal
Este un sistem care are la baza sirul matematic al lui Fibonacci si vizeaza in special evenimente din fotbal, in campionate unde se inscrie rar si unde sunt multe meciuri nedecise.
Alege cu atentie o echipa care este predispusa la egaluri, o echipa care joaca inchis, la rezultat si pariaza ca va face scor egal la fiecare meci. Joaca la pariuri online aceasta strategie pentru ca ai sanse mai mari de reusita.
In momentul in care face egal si ati castigat incepeti de la pasul 1, adica o unitate. O unitate poate fi 5 euro, 10 euro sau 20 de euro, in functie de bugetul pentru ponturi pariuri.
De obicei asftel de echipe intalnim in mai toate campionatele tari din Europa, cele din America de Sud joaca deschis si nu va recomand.

Aplicam urmatorul sistem 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55, fiind vorba de sirul lui Fibonacci.
Sirul lui Fibonacci este o secventa de numere in care fiecare numar se obtine din suma precedentelor doua din sir.
Daca ai pierdut primul meci, ai pierdut o unitate, pariezi iar pe egal pe aceeasi echipa 1 unitate si ai pierdut iar, dar castigi al treilea pariu unde ai pariat 2 unitati la cota 3 si esti pe profit. Este foarte important sa pariezi mereu pe aceeasi echipa de fotbal ca va scoate un egal.

Aceste 2 strategii si un site sau doua de ponturi pariuri care sa va ajute va pot face viata mai buna. Dar sfatul meu este sa nu va grabiti cand vine vorba de alegerea meciurilor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap