Cazare Delta Dunarii

delta dunarii

Suntem in plin sezon de vacanta. Romanii se duc peste tot prin tara sa se relaxeze. Altii prefera sa se plimbe prin alte tari, dar acum a devenit riscant sa vizitezi alte zone din Europa din cauza atacurilor teroriste. Asa ca se pare ca e mai sigur prin Bulgaria, Romania sau Grecia. Si aproape de tara noastra, mi-am adus aminte de o vorba spusa de un unchi al meu acum 6 ani: Viziteaza intai toate zonele turistice de la noi si apoi cauta sa te plimbi prin alte tari. Iar multi din cei pasionati de pescuit sau care doar vor sa vada Delta Dunarii se duc pe bratul Sf Gheorghe sa se bucure din plin de soare, de peste si de privelistea extraordinara oferita de aceasta zona. Iar daca nu stii unde sa stai mai multe nopti ca sa te odihnesti dupa zilele petrecute in Delta Dunarii, atunci poti incerca cazare Green Village.

Atunci cand romanii se pregatesc de vacanta se gandesc la banii de care au nevoie, cu cine sa mearga, perioada in care sa se duca, dar si ce fel de cazare Delta Dunarii pot gasi. Iar daca te duci pe bratul Sfantu Gheorghe atunci acolo poti sa gasesti casute camping unde sa petreci cateva zile. Toti avem nevoie sa evadam din jungla de asfalt si sa ne bucuram de mai mult somn, de mancare aleasa, de un asfintit ca in filme, de bere rece alaturi de cei mai buni prieteni, de un gratar facut ca la carte si de glume in familie. Viata nu este doar munca, bani sau plata ratelor la banca. Viata reprezinta si zambetul larg pe fata unor oameni fericiti, toata familia stransa la o masa mare, cateva vorbe de incurajazre pentru cei mici, o joaca cu pisica sau cainele familiei si plimbari prin toata lumea.

Cand e vorba sa pleci un weekend din orasul tau ca sa te relaxezi sau sa cauti un loc superb unde sa iti petreci vacanta de vara mereu iti vin in minte doua cuvinte si anume destinatia perfecta. Destinatia perfecta este reprezentata de locatia care iti ramane in suflet si peste multi ani, dar si timpul petrecut acolo ramane intiparit in minte ca un film bun.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap