Cine ti-a dat unfollow pe Instagram

Instagram

Am cont pe Instagram de 3 ani și în ultima vreme am văzut niște mișcări ciudate pe această rețea de socializare. Unele conturi îți dau follow și după 3 zile sau 5 zile îți dau unfollow. Și sunt conturi cu mii de urmăritori, dar cu câteva sute de urmăriți. În special conturi de Instagram al unor siteuri sau bloguri de turism. Și asta se întâmplă des, cel puțin în cazul contului meu de Insta, în ultimele 2 luni.

Cum afli cine ți-a dat unfollow pe Instagram?

E foarte greu să afli cine ți-a dat unfollow pe Insta. Trebuie să iei fiecare cont în parte și să verifici dacă te mai urmărește sau nu. Și este dificil să faci asta dacă ai sute sau mii de oameni care te urmăresc. Și am căutat o metodă ușoară care să îmi facă viața mai bună pe Insta.
Eu am iphone și am căutat în App Store o aplicație pentru așa ceva. Click la Search și căutați Followers, iar prima aplicație care apare este cea mai bună. Se numește Followers-Social Analytics for Instagram. Așa cum vedeți și în poza de mai sus.

Ce face aplicația Followers-Social Analytics for Instagram?

În primul rând îți arată New Followers. Apoi cel mai important lucru-Have unfollowed me(cine nu mai mă urmărește pe Insta). Imediat cum am aflat că nu mai mă urmărește, îl zbor și eu din lista mea. Nici nu stau pe gânduri.
Aveți chiar opțiunea – Users who blocked me.

În plus această aplicație îți arată cele mai bune postări ale tale, pozele cu cele mai multe comentarii. Aplicația Followers-Social Analytics for Instagram va prezintă și cei care comentează cel mai des pe contul vostru de Insta, cine da cele mai multe like-uri și multe altele.
Pentru mine e o aplicație care mă ajută să îi depistez pe cei care vor să se folosească de contul meu ca să își facă mulți urmăritori. Ca mai apoi să dea unfollow fără rușine. Acum îi prind în fapt foarte repede.

You may also like...

1 Response

  1. 12.07.2018

    […] căutat acum 2 zile printre zeci de conturi pe Instagram pe nișa de shoes, iar pozele lui Dennistodisco mi-au plăcut la nebunie. Are o imagine cu niște […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap