Ce am invatat la Webstock despre Instagram

Instagram este reteaua mea de socializare preferata. Pentru ca acolo sunt apreciate pozele superbe, pozele realizate de oameni profesionisti, poze care intradevar transmit ceva. Iar eu am avut norocul sa fiu prezent la Webstock care este cea mai importanta conferinta pentru bloggeri din Romania. Si acolo am ascultat cateva sfaturi de la oameni specializati in tot ceea ce reprezinta Instagram, printre care si Alex Damian. De la omul asta chiar am invatat multe.

Pe Instagram nu se pun citate motivationale. Pentru asta exista Facebook. Nu pui orice poza pe Insta. Doar cele mai bune si cele mai reusite. Acele realizari fotografice care au o lumina buna si transmit ceva.
Pe contul tau de Insta sa nu folosesti mai mult de 2 filtre pentru imagini. Altfel o sa arate ca o ciorba de legume. Un alt sfat bun este sa pozati cainii de la nivelul lor.
Daca vreti sa pozati cladiri mari trebuie sa va dati mult in spate. O jumate de cladire nu o sa arate niciodata bine in poze. Noi vedem totul 3D, dar o cladire va fi pozata in 2D. Sa nu ai mai multe de 2 teme pe aceasta retea de socializare. Adica pui poze cu tine si cu masini. Sau cu tine si cu cerul plin de nori pentru ca asa arata si contul meu. Sau poze cu animale si pomi. Dar nu pui orice si le amesteci. De exemplu poze cu animale, cu masini, cu tine, cu mancare, cu zone turistice, cu si despre sport, cu flori sau filme. Nu mai intelege nimeni nimic din acel cont de Insta.

O alta intrebare care a fost pe buzele tuturor suna cam asa: E bine sa cumperi urmaritori pe Instagram? Toti au recunoscut ca au cumparat asa ceva. Pentru ca un cont cu 10.000 de urmaritori arata mult mai bine decat unul cu 500. Dar conteaza si interactiunea celor care te urmaresc. Daca ai cateva zeci de comentarii la o poza inseamna ca ai o comunitate activa in jurul tau. Chiar ma gandeam daca o sa cumpar si eu. Nu m-am decis inca.
Conteaza enorm primele 6 poze care apar pe contul vostru. Pe astea le vede lumea prima oara si ar fi bine sa aveti acolo tot ce e mai bun. Sper sa aplicati macar unul din sfaturile din acest articol daca va doriti un cont de Instagram de top.

You may also like...

1 Response

  1. 03.07.2018

    […] importante rețele de socializare. Pe Facebook a strâns 480 de like-uri și 48 de comentarii, pe Instagram 4.141 de like-uri și 140 de comentarii, pe LinkedIn 1.406 de like-uri și 40 de comentarii, pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap