Mobilier de birou

scaune de birou

Scriu pe acest site de vreo 4 ani. Am avut laptop, PC, tabletă și am scris chiar și de pe mobil. Laptop-ul nu îl mai folosesc pentru că se încălzea rău vară și după ce că era cald, se încărca și greu și mai mult îmi făcea viața un chin. Apoi am întrebat un prieten bun care a lucrat la o firmă care repară laptop-uri și PC-uri și mi-a zis să renunț la laptop. Așa că mi-am cumpărat un PC care nu se mai încălzește pt că are un sistem de răcire beton. Apoi mi-am cumpărat birou și ultimul lucru care mai era nevoie era să găsesc câteva modele de scaune de birou de unde să aleg. Am căutat pe net pe câteva siteuri și după câteva ore am găsit niște scaune ieftine de birou și problema a fost rezolvată.

De ce e bun un scaun de birou pentru sănătate?
Eu am scris stând pe scaune de lemn, pe canapea, pe fotoliu, pe scaune mai mici, am încercat aproape orice. Și dacă nu ai condiții bine atunci când te apuci de scris o să ai probleme cu spatele inferior, cu genunchii, cu ligamente, etc. Aveam dureri chiar și în umeri pentru că stăteam prea aplecat. Pozitia corpului e foate importantă, dar și alegerea unui mobilier de birou din zecile de scaune aflate la vânzare.
Iar la preț nu ar fi bine să fiți calculați pentru că sănătatea voastră e mai importantă decât orice.

Există o varietate de modele și prețuri pentru aceste produse de mobilier. Prima oară am văzut un scaun din piele, dar un prieten care are așa ceva demult timp mi-a zis că nu merită. Mi-a zis că dacă tot vreau un scaun de piele măcar să fie și cu masaj.
Întradevăr îmi face bine la spate, dar tot e recomandat să nu stați ore în șir la birou într-o anumită poziție. O dată la o oră să vă ridicați și să faceți câțiva pași prin firmă sau apartament timp de câteva minute. Așa puneți sângele în mișcare, nu mai este presiune pe ligamentele picioarelor, iar pe termen lung evitați vizitele la doctor. Și dacă aveți timp liber faceți mișcare de cel puțin de 2 ori pe săptămână. O să îmi mulțumiți altă dată.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap