Conturi de Instagram despre sneakers

graure cont facebook

O rețea de socializare, Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp, Tumblr, Skype, Snapchat, Pinterest este o armă cu două tăișuri. Poți să găsești conturi pe Facebook sau Insta realizate de profesioniști, de oameni pasionați de natură, animale sau mașini. Unii fotografiază cele mai frumoase plaje și oceane pe care le-ai văzut vreodată, alții creează farfurii adorabile, inspirate de opere de artă, oameni, clădiri sau locuri din jurul lumii. Dar sunt și conturi pe anumite rețele care nu exprimă nimic, totul este gri și trist. Dar hai să ne ocupam de aspectele pozitive ale Instagramului și anume de nișa de shoes, adidași, sneakers sau cum spun unii nebuni-papuci. Azi o să îți prezint 2 conturi de Instagram care sunt specializate pe sneakers, unul de la noi din România și anume Graure și altul din afara granițelor noastre, Dennistodisco.

Octavian Mihai Graure face artă pe adidași sau “sneaker customizing”. Dar acest tip de artă nu este pentru oricine. Chiar dacă are talent, Graure a pus osul la muncă și pictat manual peste 200 de perechi de sneakers cu diferite culori, mesaje sau trăiri emoționale. Omul este foarte cunoscut în lumea mondenă din București, iar printre ultimele vedete care au apelat la el pentru “sneaker customizing” au fost Matei Dima, cunoscut ca BRomania și Antonia, una dintre cele mai frumoase femei de la noi.

Graure a facut o lucrare custom pentru Mauro Icardi, căpitanul echipei de fotbal Inter Milan. A folosit o pereche de Nike Air Force 1 Mid triple white și conține o groază de elemente legate de viața/cariera fotbalistului: familia lui, San Siro, emblema Interului  și steagul Argentinei(echipa din America de Sud chiar avea nevoie de un atacant de careu de nivelul lui Icardi la Cupa Mondială de fotbal din Rusia).

Am căutat acum 2 zile printre zeci de conturi pe Instagram pe nișa de shoes, iar pozele lui Dennistodisco mi-au plăcut la nebunie. Are o imagine cu niște adidași care sunt pozați invers și arată ca niște baloane ținute de un copil, într-o zi de primăvară.
Dennistodisco spune că în zilele noastre, aproape toată lumea stă cu nasul în mobil ore întregi. Mulți încă nu își dau seama de puterea rețelelor de socializare și cât de repede poți să crești dacă știi să interacționezi cu oamenii. Ideal e să postezi des și să fii autentic. Fanii își dau seama imediat dacă e poza unei corporații sau a unui pasionat de adidași sau sneakers . Urmăritorii de pe Insta văd prin tine și nu e bine să îi minți.

jordan sneakers

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap