Corturi camping

cort camping

Am 2 prieteni apropiati care sunt pescari. Dar nu sunt genul de amatori care se duc rar sa dea la peste, ci oameni profesionisti care investesc in scule, in momeala, in rulota ca sa se duca pe Delta, in barcuta cu telecomanda care poate lasa momeala in larg si asa mai departe. Oamenii participa la concursuri cu rezultate bune, iar cand eu sunt intr-un vlub sau pe centrul vechi la o terasa, la cafea, nebunii astia doi sunt pe balta la peste. Si pentru ca ei petrec cateva zile pe Delta Dunarii sau pe alte rauri din Romania si-au cumparat un cort camping de la SportAddict. Un cort 2 persoane te protejeaza de ploaie, de vantul puternic, chiar si de tantari.

Daca nu stiti ce corturi camping se potrivesc pentru familia voastra atunci cautati pe internet pret corturi si o sa va apara zeci de variante de unde aveti sa alegeti. Dupa ce va cumparati cortul si sunteti incepator trebuie sa stiti cum se face ancorarea. Aceasta activitate este foarte importanta pentru ca daca cortul nu este ancorat cum trebuie si bate vantul puternic, s-ar putea sa va treziti in aer liber, iar cortul agatat si dus de vant intr-un brad la mare inaltime. Am vazut la viata mea cateva faze haioase in care unele corturi au zburat ca avioanele de hartie pentru ca vantul a fost necrutator. Respectati natura pentru ca altfel o sa inghetati de frig intr-o noapte in care credeati ca o sa petreceti linistiti cateva zile la munte.

Daca primcipala ta grija este vantul si nu stii ce corturi sa cumperi atunci iti recomand un cort tip tunel. Acest tip de cort este foarte rezistent la vant, dar nu are spatiu mult. Corturile tip iglu sunt mai spatioase, dar din cauza inaltimii mai mari fata de sol nu sunt la fel de rezistente la vant. Asa ca depinde de tine ce alegere o sa faci la achizitionarea unui cort in functie de zona unde o sa mergi in vacanta. In zonele muntoase bate vantul foarte puternic, iar in Delta Dunarii marea problema o reprezinta tantarii. Iar cu tantarii poti lupta cu o crema sau un spray special, dar cu vantul nu e de glumit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap