Sensibil la soare

spray protectie solara

În fiecare zi de Duminică mă întâlnesc cu prietenii mei la o cafea pe Centrul Vechi, la noi în oraș. Suntem vreo 5 bărbați care își fac mereu timp să mai schimbe vorbe despre sport, femei, filme și politică, chiar dacă în timpul săptămânii unii sunt ocupați până peste cap cu munca sau cu familia. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută pentru că această întâlnirea a noastră a devenit un ritual. Nimeni nu lipsește.

Dar în ziua respectivă era o dimineață însorită, iar noi am savurat cafelele la terasă, în aer liber. Nu am stat mai mult de o oră sau două, dar soarele m-a pedepsit pentru că am pielea albă. Așa că, dacă ieșiți pe străzi la terase, ar fi bine să folosiți cremă sau un produs de la Bottega Verde – Lapte hidratant cu extract de citrice și aloe vera. Este un produs cu protecție medie împotriva soarelui, deci este bun pentru orice fel de ten.

Deși plouă puternic în ultimele zile, soarele va ieși iar și noi vom sta zile la rând la pisina. Iar un Spray cu protecție oxidant de la Bottega Verde, cu extract de lemn dulce și petale de floarea soarelui e foarte bun atât pentru bărbați, femei sau copii. Prefer un spray decât o cremă împotriva soarelui. Iar motivul este foarte simplu. Cu un spray poți pulveriza repete pe tot corpul și apoi te poți întoarce la activitățile de la piscină: înot, răsfoirea unei cărți SF, glume cu femeile de lângă tine sau navigarea pe internet de pe telefonul mobil. Cu o cremă durează mai mult să te pregătești în lupta cu razele soarelui. Iar noi trăim în secolul vitezei și nimeni nu mai are răbdare. Nici măcar bronzul obținut prin expunerea la soare.

Soarele are rolul lui clar care condiționează viața pe pământ, dar noi, cum avem pielea mai albă, riscăm să ne ardem. Dacă sunteți bruneți, nu va faceți griji, că toți suntem afectați de soare.
Soarele ajută la metabolizarea vitaminei D și fixarea calciului în oase. Dar aveți grijă de voi dacă stați prea mult vara afară.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap