Cum pot obtine vizibilitate pentru website-ul meu?

Ce beneficii poate aduce conținutul de calitate businessului tău

În zilele noastre, brandurile duc o luptă din ce în ce mai strânsă pentru a obține o poziție favorabilă în mintea consumatorilor. Competiția devine din ce în ce mai strânsă, mai ales în mediul online, datorită pieței extinse și a posibilităților variate extinde la ora actuală. De aceea, fără introducerea unor elemente care să te ajute să te diferențiezi de celelalte branduri, nu-ți vei putea atinge obiectivele de business. De asemenea, dacă nu ai o strategie de marketing eficientă care să dea rezultate pe termen lung, nu vei putea să ocupi o poziție superioară în topul rezultatelor pe care le indexează Google.

Cum pot obține vizibilitate pentru website-ul meu?

Cea mai cunoscută modalitate – dar și una dintre cele mai importante – prin care poți aduce trafic site-ului tău și mai mulți clienți afacerii tale este SEO.

Optimizarea SEO însumează o serie de tehnici eficiente prin intermediul cărora se urmărește ocuparea unui loc fruntaș în motoarele de căutare. Conținutul scris din mediul online este o componentă încorporată în procesul SEO și constituie cea mai bună metodă de comunicare cu publicul-țintă.

În funcție de anumiți algoritmi, Google indexează website-urile, oferindu-le mai multă vizibilitate celor care întrunesc aceste condiții. De altfel, unul dintre cele mai importante criterii de clasificare în Google este calitatea și relevanța conținutului scris.

Cum poți livra conținut de calitate?

Contentul te poate ajuta să construiești o relație autentică între brand și clienții din mediul online. Iar dacă nu ai suficient timp la dispoziție sau crezi că nu te descurci să livrezi texte bine scrise și eficient optimizate, cea mai bună variantă este să apelezi la serviciile de content writing sau copywriting ale unei agenții, de exemplu AdMarks.

Ce este un content writer?

Un content writer este persoana care scrie texte de diferite formate precum: articole de blog,  advertoriale, comunicate de presă sau descrieri de produse și servicii.

În cadrul procesului de scriere intră mai multe etape:

1. În acest prim stadiu, cel care va scrie textele trebuie să facă un research complet care să îl ajute să conceapă cele mai bune materiale. De regulă, brieful pe care îl trimite clientul unui content writer este extrem de util și dacă este complet – îl poate ajuta pe acesta să înțeleagă mult mai bine specificul businessului în vederea cercetării scopului.

2. Scrierea propriu-zisă a textelor. După ce are loc partea de documentare – care trebuie să fie făcută cât mai temeinic posibil, începe procesul de scriere al articolelor. Prețurile unui serviciu de content writing variază în funcție de mai mulți factori precum domeniul de specialitate (sănătate, tehnologie, turism, gaming, fashion ș.a.m.d). În primul rând, creatorul de content trebuie să utilizeze un limbaj specific, să aibă un vocabular adecvat utilizatorilor. În al doilea rând, textul trebuie să respecte formatul pe care îl are și să fie clar și ușor de citit.

3. În cea de-a treia și ultima fază, se așteaptă feedbackul, iar în funcție de sugestiile și propunerile pe care le are clientul, content writerul ajustează textele și face modificări – dacă este cazul.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap