Cum sa slabesti?

cafea verde boabe

Mulți dintre voi ați întrebat des: Cum să slăbești? Sunt 2 lucruri importante pe care ar fi bine să le faceți. Primul este să vă duceți la sală și să transpirați și al doilea este să aveți grijă ce mâncați și în ce cantități. Dacă vrei să slăbești trebuie să renunți la dulciuri și la sucurile cu acid. Dacă nu poți să le scoți de tot din alimentație, poți să bei o dată pe săptămâna Cola sau să mănânci o ciocolată. Dar zahărul îngrășa cel mai mult. Iar dacă vrei să slăbești ar fi bine să bei cafea verde boabe care este indicată pentru cei care au probleme cu greutatea. Când te apuci de sport nu trebuie să faci tot ce vezi prin sala de forță și să începi să tragi de fiare cu greutăți mici și seturi puține. Apoi, în timp, să treci la exerciții mai dificile și greutăți mai mari. Dacă nu îți place să faci culturism amator poți să alergi pe bandă, mai ales acum cand e iarnă și nu e indicat să alergi prin parcuri.

Principalele proprietăți cafea verde sunt:
1. Ajută la reglarea nivelului de zahăr din corp, iar zahărul rafinat este cel mai mare dușman pentru un abdomen perfect.
2. Pentru femei, cafeaua verde are proprietăți multe, iar printre ele se află anticelulita. Când o să vina vară și o să te duci la piscină, picioarele tale fără celulită vor arăta că în filme.
3. Iar principala proprietate este că scade pofta de mâncare. Pe timpul iernii, pofta de mâncare crește atât la bărbați, dar și la femei. E normal pentru că frigul, obligă corpul uman să facă rezervă de grăsime ca să reziste la temperaturi joase. Dar nu trebuie să mănânci non stop, cafeaua verde este indicată pentru slăbit.

Contraindicații:
Nu beți mai mult de 2 cafele pe zi pentru că orice exces nu este bun pentru sănătatea voastră. Există un preț de plătit pentru o siluetă de invidiat și anume grija la alimentație și sportul practicat de cel puțin 3 ori pe săptămână. Puteți să mergeți pe jos sau să urcați scări dacă nu aveți bani de sala, dar nu mai lăsați pe mâine sportul și disciplina când e vorba de alimentație.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap