Cauciucuri Michelin

cauciucuri michelin

Multe accidente se întâmplă pe străzile din toată lumea din cauza cauciucurilor uzate sau de proastă calitate. Dacă se întâmplă să explodeze un cauciuc atunci când circuli cu viteză mare e foarte greu să stabilizezi mașina. Siguranța ta sau a familiei tale trebuie să fie pe primul plan. Iar niște cauciucuri Michelin îți pot face viața mai bună, mai ales acum când e iarnă. În sfârșit am mai prins și eu ceva zăpadă și am mai testat limitele anvelopelor Michelin. Sincer nu am găsit încă ceva să le reproșez. Aderența foarte bună pe zăpadă de orice fel bătătorită, afânată și apoasă. A făcut față cu brio în toate cazurile. De cerculețe nici nu poate fi vorba. Aderența foarte bună nu lasă să fugă spatele. Lipsa acvaplanarii pe suprafețele acoperite cu apă sau zăpada apoasă.

În primul rând ar fi bine că mașina ta să fie echipată cu anvelope michelin de iarnă pe timpul friguros. În al doilea rând, din studiile celor de la Michelin a reieșit că un procent de 65% dintre șoferii europeni utilizează anvelope de vară tot timpul anului. E un procent foarte mare, dacă ne gândim că, până și în zonele sudice, tot intervin perioade, mai scurte sau mai lungi, cu vreme rece, deci utilizarea pneurilor de vară devine de-a dreptul periculoasă. De altfel, e o concepție suficient de des întâlnită și la noi: ”De ce să investesc mult în a doua pereche de pneuri de iarnă (plus inconvenientul montajului și depozitării) câtă vreme sunt doar câteva zile pe an când aș avea realmente nevoie de ele?!”.Așa cum am scris la începutul acestui articol este foarte importantă siguranța ta și prețul cauciucurilor nu ar trebui să fie subiect de discuție în familie. Dacă vrei să stai liniștit pe timp de iarnă sau vară cumpără cauciucuri Michelin de la Autohut.ro .

Dacă sunteți comod și nu vreți să schimbați anvelopele de 2 ori pe an ar fi bine să vă cumpărați cauciucuri care pot fi folosite pe tot timpul anului. Astfel respectați și legile de circulație în România și nu mai băgați mână în buzunar pentru cauciucuri de iarnă. Fiecare face cum crede când e vorba de mașina lui, dar cauciucurile de calitate nu trebuie să lipsească din viața voastră de sofer amator sau profesionist.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap