Cateva vorbe despre mobila de bucatarie

mobila de culoare alba

Unii își aleg mobila din apartament fără să stea prea mult pe gânduri, alții își aleg pentru fiecare cameră un alt tip de mobilă și culoare, iar alții își cumpără mobila în funcție de ce văd pe la vecini. Dacă nu îți place niciun model aflat în magazinele mari de mobilă din orasele mari, ai oricând la dispoziție varianta mobilă bucătărie la comandă. Avantajul atunci când faci comandă de mobilă de bucătărie albă poți să îți alegi tu materialul din care să fie făcută, ce dimensiuni și ce forma finala care să se potrivească cu apartamentul în care ai investit atât de mult timp, dar și bani.

Rezistența și întreținerea mobilei de bucătărie nu are legătură cu culoarea acesteia! Igiena se impune indiferent de culoarea mobilierului. În cazul în care va doriți mobilă albă, puteți să o faceți din MDF, un material rezistent și ușor de întreținut. Vreau să va atrag atenția asupra unor alte aspecte: o bucătărie cu mobilă albă, zugrăvita în alb trebuie să aibă o gresie de altă culoare. Ar fi bine ca, în cazul în care mobila este albă, să adăugați bucătăriei o altă nuanță pentru: pereți, faianță, gresie. Vă sugerez culorile: vernil cald, crem, bej, maro cafea cu lapte. Unele bucătarii de culoare albă sunt chiar moderne și dacă vă place așa ceva nu va luați după gura lumii și investiți în așa ceva. Important este cum vă simțiți voi în casă, nu alții. Dar gusturile nu se discută și eu am mobilă de bucătărie de culoare deschisă și la fel au și părinții mei. În sufragerie am mobilă de culoare închisă care este în contrast cu un covor alb de calitate.

Mult mai important mi se pare calitatea mobilierului, precum și modul în care se întreține o mobilă de bucătărie și nu neapărat culoarea. Mobila de bucătărie albă dă senzația de curățenie, de nou, de puritate, de casă fără secrete. Eu bucătăria am făcut-o pe comandă după dimensiunile camerei unde mănânc și sunt mulțumit de ceea ce a ieșit. Când vine vorba de prețuri puteți caută mobila de bucătărie ieftină și astfel toată familia e mulțumită. Nu s-au aruncat banii aiurea, iar mobilierul din bucătărie este nou.

You may also like...

1 Response

  1. Mihai says:

    Foarte interesant articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap