Turismul din Romania

WorldVentures

Romania este o tara frumoasa pentru ca avem unde sa mergem sa vizitam zone turistice de vis. Avem Litoralul Marii Negre unde vin cele mai frumoase romance sa isi etaleze fizicul de invidiat, Delta Dunarii unde se duc toti pescarii(atat amatori cat si profesionisti) de la noi sau din afara tarii, muntii si traseele pe langa prapastii care te fac sa traiesti din nou sau castelele, manastirile sau ruinele fostelor cetati din istoria noastra plina de evenimente si lupte sangeroase. Dar parca ar fi mai bine sa atragem si mai multi straini sa viziteze tara noastra. Totusi am facut un pas important inainte pentru ca tara noastra se alatura altor 29 de state in care Compania WorldVentures activeaza, ajungand la un portofoliu ce cuprinde peste jumatate de milion de clienti multumiti.

Au fost cazuri, si nu putine, cand firme mici de turism au dat teapa turistilor romani din diferite motive. Pentru ca au practicat preturi mici si apoi firma a dat faliment sau au pacalit romanii cu oferte care aratau foarte bine la prima vedere, dar cand ajungeai la destinatie te trezeai intr-un hotel jalnic ca intr-o zona de razboi. De aceea romanii s-au indreptat spre firme mari si serioase de turism. Pentru ca romanii au dreptul la calitate superioara la fel cum au americanii, englezii sau germanii si pentru ca Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume, iar frumusetile ei si ospitalitatea oamenilor merita un efort mai mare pentru a o promova si a atrage turisti straini care sa experimenteze aceste lucruri. WorldVentures Romania ne va face viata mai usoara pentru ca turismul din Romania are nevoie de asa ceva ca sa avem oferte bune si sa nu ne mai gandim la surprize neplacute atunci cand e vorba de vizitat orase importante de pe harta lumii.

WorldVentures sper ca va deveni un rasarit de soare in cerul asta innorat reprezentat de jungla de asfalt si coruptie care este reprezentata de Romania. Si sper ca noi sa avem cele mai bune conditii de calatorie, de odihna, de respect la fel cum au si alti cetateni din alte tari mai puternice economic decat a noastra. Vreau sa vad turisti romani fericiti, iar WorldVentures cred ca va pune umarul la o viata mai buna pentru noi toti.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Si eu m-am bucurat tare mult cand am aflat ca WorldVentures vine in Romania. Avem o tara frumoasa pe care strainii chiar trebuie sa o viziteze. Eu m-am intors recent din Norvegia si… sincer… n-as recomanda-o ca destinatie turistica. Romania e mult mai frumoasa. La noi oamenii chiar au ce vedea, tara noastra are viata.

  2. Mike says:

    Incearca Spania, Franta sau Portugalia. In tarile astea 3 chiar ai ce sa vezi. De la istorie, plaja, muzee, bere buna pana la traditii sau mancare gustoasa la preturi ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap