Fotoliu cu masaj japonez

scapa de stres

Suntem stresati din cauza orelor petrecute la locul de munca, de traficul infernal mai ales daca stai in orasele mari, de lipsa infrastructurii din tara noastra, de birocratia pe care politicienii au dus-o la rang de arta, dar intr-o forma negativa, de oamenii care nu au bun simt etc. Si dupa o zi nebuna ca asta ai nevoie de relaxare. Iar un scaun masaj iti poate aduce iar zambetul pe fata mai ales daca te uiti la filmul preferat, la meciul din Liga Campionilor, la o emisiune despre politica externa sau la o emisiune despre suprametia leilor dintr-un tinut mlastinos pe National Geografic.

Cand vine vorba de preturi pentru scaune cu masaj exista pentru orice buget, atat pentru cei care nu au bani multi, dar sunt mai calculati si cei din patura de mijloc a societatii care au bani in plus si vor sa ii cheltuiasca cu cap. Eu petrec mult timp in casa pentru ca scriu pe mai multe siteuri, iar un scaun masaj imi face bine la spate,mai ales dupa o zi plina. Sunt scaune de masaj care sunt de ultima generatie, pentru ca ofera 4 tehnici diferite de masaj: masaj prin rulare a coloanei vertebrale, cu ajutorul rolelor de masaj 3D incorporate, masaj terapeutic, de profunzime, masaj prin tapotament si masaj prin compresiune. Functia de masaj 3D reprezinta un progres major in domeniul acestor fotolii care te scapa de stres. Prin mişcarea verticala a bratului mecanic dar si prin nivelul deplasarii se sporeste in mod semnificativ calitatea masajului, iar miscarea orizontala a bratului de masaj asigura un masaj eficient al umerilor, ceea ce fotoliile de masaj obisnuite nu va pot oferi. Datorita functiei de masaj 3D, pretul acestor fotolii de masaj este mai ridicat.

Unul dintre preferatele mele este un fotoliu cu masaj japonez care arata ca in filmele SF. Acest fotoliu se poate aseza si in plan vertical,la fel ca si cum ai sta in pat intins. Iar pozitia asta este cea mai buna pentru momentul acela din zi in care vrei sa iti odihnesti oasele. Ar fi bine din cand in cand sa lasati totul la o parte si sa va ganditi si la voi. Si faceti ceva in privinta stresului.

You may also like...

2 Responses

  1. szokolay vlad says:

    doresc sa stiu daca aveti promotii pentru black friday?

  2. szokolay vlad says:

    preturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap