O fapta buna pe luna

o fapta buna

Din decembrie anul trecut, ma duc in fiecare luna la o familie mai putin norocoasa sa o ajut cu tot ce pot. Este imposibil sa pun umarul pentru o viata mai buna pentru toate familiile sarace din Romania, dar de una pot sa am grija.

Cand au avut nevoie de alimente, am fost la cumparaturi si am facut o fapta buna, cand au avut nevoie sa daramam acoperisul casei pentru ca o renoveaza, am fost acolo de dimineata pana seara si am terminat treaba. Sunt 4 fete care traiesc cu bunica lor si din fericire nu doar eu am sarit in ajutorul lor. Sunt mai multe persoane care alearga in toate partile ca sa le faca o viata nornala.

Sunt doua lumi diferite pe Terra. Prima e pe unde umblam noi si nu avem grija zilei de maine, iar a doua este undeva departe de noi, acolo unde se face foamea si lumea se gandeste cum sa mai supravietuiasca o saptamana. Se apropie scoala si fetele din familia mai putin norocoasa de care am grija in fiecare luna au nevoie de rechizite. Facem un gest pentru ele? Sa imi dati un semn in privat daca vreti sa puneti umarul.

Asta am scris pe Facebook, ma refer la ultimul paragraf, iar postarea a fost vazuta de Andreea, o prietena buna care acum locuieste in SUA si care nu a mai stat pe ganduri pentru ca fetele au nevoie de rechizite pentru scoala si stiti si voi cat se cheltuie in septembrie pentru un copil cand se apropie prima zi e scoala in Romania, dar daca ai patru? Andreea a pus umarul si a creat o pagina pentru donatii in limba engleza pe care o gasiti mai jos

Let’s send 4 girls back to SCHOOL!

Toate informatiile necesare le gasiti in pagina de donatii, iar daca nu aveti bani pentru o fapta buna, un share pe retelele de socializare ar face minuni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap