Mobila dormitor copii

camera copilului

Copiii au anumite gusturi cand sunt mici, apoi cand sunt adolescenti se schimba total parerea lor despre viata,la fel si gusturile sau culorile in materie de orice. Asa ca, atunci cand cumperi mobila pentru camera copilului, ar fi bine sa fie in functie de cati ani are. In mediul online sunt multe dormitoare pentru copii de unde va puteti alege, in functie de varsta celui mic.
Probabil ca inca de cand il astepti pe cel mic pe lume esti cat se poate de ingrijorata si de preocupata ca mama de cum va arata camera acestuia si cat de practica va fi aceasta, dar si cat de bine si adecvat mobilata, insa odata ce copilul tau se va mai mari, atunci intreaga camera va trebui sa fie schimbata, deoarece aceasta va evolua la fel de mult cum va evolua si copilul tau, in functie de personalitatea acestuia, dorinte, asteptari si placeri.

Cum alegem mobila pentru camera copilului?
E bine ca acel copil atat de mult asteptat sa aiba camera lui. Sa o aranjeze cum vrea el, sa isi puna jucariile, pixurile,cartile undeva unde le poate gasi la indemana. Nu unde cred parintii cum e mai bine. Niciodata o mama nu va aseza hainele sau jucariile asa cum o face un copil. Cel mic stie ce prioritati are si unde poate gasi o jucarie fara sa stea pe ganduri. Daca nu stii cum sa aranjezi dormitoare copii ar fi bine sa apelezi la un specialist in design interior. Pentru ca un om priceput in asa ceva poate sa decida daca in acel dormitor copii e bine sa fie doar un pat normal sau un pat supraetajat. Iar cand vine vorba de preturi la mobila dormitor copii ca in orice alt domeniu exista obiecte de mobilier pentru toata lumea: atat pentru cei care au foarte multi bani si vor ceva premium, dar si cei pentru care nu ii dau afara banii din casa.

Exista tot ce vreti att pe internet dar si magazinele specializate in asa ceva: mobilier pentru copii mici, incepand de la varsta zero, diverse tipuri de paturi, birouri si dulapuri care sa-i multumeasca pana si pe cei mai mofturosi micuti. Copiii isi petrec mult timp in camera lor si ar fi bine sa aiba toate conditiile sa citeasca sau sa se joace. S-au dus vremurile cand eram noi mici si stateam numai pe afara.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Ca bine zici, chiar s-au dus vremurile in care stateam toata ziua pe afara. Acum conteaza foarte mult camera copilului, fiind un loc in care isi petrece destul de mult timp. Eu cred ca o sa aleg ceva vesel pentru al meu (cand va fi sa fie). Iar cand se face mare il las sa isi aleaga singur (in limita unui anumit buget).

    • Mike says:

      Sunt foarte importante si culorile alese pentru camera copilului. Culori vii, calde care ii dau o stare buna micutului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap