Izolarea termica la casa

renovari

Cand iti renovezi casa, in afara de interior, trebuie sa te ocupi si de izolarea termica pe exterior. Iar aceasta se poate face prin mai multe metode. Dar indiferent ce metoda folositi sau ce materiale de constructii, ar fi bine ca acestea sa fie rezistente la foc. Daca aveti si terasa va recomand sa folositi polistiren extrudat 2 cm.

Izolarea termica este un aspect pe care trebuie sa il iei in calcul, fie ca acum esti in stadiul de constructie a unei case, fie ca esti deja la casa ta si te-ai cam saturat sa platesti mult la intretinere fara sa te bucuri de un confort termic adecvat. Cu siguranta, ai vazut placi de polistiren insirate pe langa blocurile sau cladirile unde se fac reabilitari termice. Acelea erau, cel mai probabil, placi de polistiren expandat, recomandate pentru exterior. Pentru interior, pentru placarea pardoselilor, pentru terasa sau pivnite si chiar pentru fundatii de beton, se recomanda polistiren extrudat 3 cm. Polistirenul extrudat asigura o conductivitate termica redusa, este impermeabil, rezistent la umezeala si rezistent chiar si la produsi chimici precum vopsele, alcool sau substante acide. In multe magazine online gasesti placi de polistiren extrudat 2 cm pret extrem de avantajos.

Daca nu stiti daca este sa puneti polistiren 10 cm sau un polistiren extrudat 3 cm pret, atunci apelati la un specialist in domeniu care stie tot desprea izolarea termica. Stiu ca e vara si e sezonul renovarilor, dar multi meseriasi iau mai multe comenzi din cladiri diferite si amana anumite zile si proiecte. Stiu ca nu toti cei care lucreaza in doemniu sunt oameni seriosi, de aceea ar fi bine sa vorbiti serios cu unii dintre prietenii vostri care au facut renovari in apartament sau casa. Ei stiu foarte bine daca meseriasul a venit la timp, a fost serios, s-a miscat bine, nu a facut treaba de mantuiala si a fost atent la finisari. Aveti grija si cand faceti plata sa nu dati toti banii inainte. Acum sa nu ma intelegeti gresit, nu toti romanii se ocupa cu dat tepe si cu inselat increderea celor apropiati. Dar e bine sa va asigurati spatele si sa aveti cei mai buni profesionisti care sa lucreze oentru voi, daca va apucati de renovari.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap