Rafturi auto

rafturi auto

Am un prieten care e mecanic auto, dar si un pescar profesionist. Are cateva masini de teren cu care se duce in Delta Dunarii sau la munte. Are si o duba cu care mai transporta marfa. Plus masina personala pentru iesit in oras, pentru afaceri sau alte activitati prin zona. Si pentru ca omul are de carat tot felul de piese auto cu duba a avut nevoie de niste rafturi auto care sa ii faca munca mai usoara. In viata, ca si in afaceri trebuie sa fii ordonat, altfel pierzi timpul aiurea cautand o anumita piesa auto sau o surubelnita. Daca trebuie sa schimbi niste piese la o masina la un client si tu nu le mai gasesti prin dezordinea din atelierul tau, atunci nu ai o afacere prospera. Si omul mi-a spus ca si-a aranjat duba intrun fel de atelier mobil Volkswagen, iar acum e multumit de ordinea din afacerea lui.

Daca nu ai o masina mare cu toate sculele si apartura in ea ca sa te duci sa rezolvi anumite probleme, o sa pierzi clienti. Sunt cateva firme importante care se ocupa cu montare rafturi auto, portbagaje sau accesorii pentru asigurarea incarcaturii.
Ai nevoie de rafturi auto Volkswagen ca sa asezi toate lucrurile tale in ordine si sa le pui la locul lor. Niciodata nu mi-a placut nici in casa, nici la munca, sa pun un obiect undeva si apoi sa nu mai stiu unde l-am lasat. Decat sa pierzi 10 minute sau 20 de minute cautand un ciocan sau o cheie franceza, mai bine rezolvi alte probleme in acel timp: niste acte de contabilitate, niste apeluri telefonice la furnizori ca sa iti aduca piese noi, catev aprogranri pentru clientii vechi si seriosi, o reparatie scurta sau o verificare a uleiului unui autoturism al unui prieten care trebuie sa plece in vacanta vreo 7 zile.

Orice afacere mai mare sau mica trebuie construita fara graba si cu oameni seriosi, diciplinati si ordonati. Asta e valabil si in Romania, dar si in SUA sau in tarile arabe. Asa cum intr-o biblioteca sunt aranjate cartile in functie de autor sau genul literar, asa trebuie asezate si piesele sau materialele in duba ta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap