Boiler instant pe gaz

boiler

Urmaream stirile zilele astea si am auzit ca cei care stau prin Bucuresti au probleme cu apa calda. Unii s-au adaptat si au incalzait apa la aragaz, ca pe vremea lui Ceausescu, si au facut baie la lighian. Probleme au aparut din cauza unor lucrari la tevile prin care trece apa calda spre cartiere. Iar la noi, lucrarile dureaza mult mai mult pentru ca asa ne-am invatat noi. Nu facem niciodata lucrurile la timp si amanem de pe o zi pe alta. Si chiar nu iti doresti sa vii acasa dupa o zi de munca si sa nu poti sa te speli ca un om normal. Ajungi acasa stresat, poate transpirat si un dus te poate revigora imediat. Asa ca daca nu vrei sa patesti cum au patit cei din capitala Romaniei ar fi bine sa instalezi in apartament niste incalzitoare instant de la roinstalatii.

Dar daca in prima parte am vorbit despre dusuri cu apa calda in timpul verii, acum suntem la finalul lunii August si usor, usor se lasa frigul si peste tara noastra. Noaptea nu mai este asa calduroasa ca acum 30 de zile. Si cand va veni iarna, o sa ai nevoie de instant apa calda ca sa iti incalzesti corpul. Un boiler pe gaz incalzeste apa repede si tu te poti bucura de o baie relaxanta intr-o perioada grea din viata ta. Sunt tot felul de bolere instant gaz de unde sa alegi in functie de modelul pe care il vrei sau bugetul alocat pentru asa ceva. Eu am instalat in apartament, dar si la mine la tara, acolo unde stau parintii mei un boiler instant pe gaz care merita toti banii.

Iar eu sunt un om care nu se prea impaca bine cu frigul. Chiar si vara dorm cu sosete in picioare sau invelit. Iar iarna port bocanci imblaniti, fess, hanorace groase, manusi. In plus am nevoie de o temperatura ridicata in aprtamentul meu si nu imi place sa fac economie cand e vorba de calitatea vietii mele. Iar un boiler instant pe gaz mi-a facut viata mult mai buna in ultimii 5 ani de zile. Iar iarna asta nu are cu ce sa ma surprinda.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap