Beneficiile folosirii unui bec LED

becuri

În acest material nu veţi găsi laude nefondate, ci fapte care pot fi cu adevărat verificate. De fapt vă scriu în calitate de bărbat care a înlocuit jumătate din becurile din casă cu becuri LED. Şi plănuiesc să le schimb pe toate celelalte. Însă materialul de azi nu e despre planurile pe care le am eu cu propria locuinţă, ci despre avantajele pe care le au becurile LED, avantaje pe care le auzisem de multe ori înainte şi de care m-am convins după ce am achiziţionat câteva astfel de produse. Spun “astfel de produse” pentru că şi becurile LED, la fel ca restul tipurilor de becuri, sunt de mai multe forme, culori, mărimi şi intensităţi. Eu le-am luat pe toate dintr-un magazin de corpuri de iluminat , însă hai să trecem la subiect şi să vedem care sunt beneficiile.

Un bec LED este o investiţie pe termen foarte lung
Şi eu am fost sceptic când am auzit afirmaţia aceasta. Iar explicaţia este următoarea: aveam în toată casa becuri economice (cred că toate lumea are deja cel puţin un bec economic în casă, inclusiv persoanele de vârsta a treia) şi ştiam despre ele că sunt investiţii pe termen lung. Un bec economic rezistă câţiva ani. Însă apoi am primit un bec LED de la un prieten care se angajase la MagicLED.ro şi care tot lăuda becurile acestea cu LED. Sincer, din proprie experienţă vă spun că becurile astea sunt net superioare becurilor economice clasice pe care le ştim cu toţii. Becurile cu LED sunt becurile pe care, peste vreo 10 ani, le vom avea cu toţii în casă.

Calitatea luminii este superioară oricăror altor becuri
Ştiţi piesa aia cu “It’s not about the money, money, money…”, ei bine cam aşa e şi în cazul becurilor economice cu LED. Dai un ban, dar ai parte de calitate superioară. Nu vă gândiţi că au preţuri colosale. La MagicLED.ro găsiţi becuri cu led şi la 17 lei bucata. Depinde însă de care vreţi: cu lumină caldă sau rece, de 4W sau de 40W (40W la un bec cu LED este echivalentul a 250W la un bec normal), rotunde, alungite sau cu diverse alte forme etc. Oricare ar fi opţiunea, calitatea luminii este superioară nu doar becurilor clasice, ci şi becurilor economice. Astea cu led sunt un fel de… becuri super economice!

Protejarea naturii
Aici nu ne referim doar la faptul că toate corpurile de iluminat echipate cu becuri LED vor consuma mai puţin curent electric şi astfel vom proteja natura. Ne referim totodată şi la faptul că, fiind o investiţie pe termen lung, cumpărăm mai puţine, mult mai puţine. Ceea ce înseamnă că aruncăm la gunoi un bec LED o dată la câţiva ani. Mai puţine deşeuri = planetă mai curată şi mai fericită. E important să ne preocupe subiectul protejării planetei, să vrem să ne dezvoltăm şi în direcţia aceasta, nu doar a consumerismului necontrolat. E timpul să investim inteligent în produse de calitate care să ne ofere multiple beneficii atât nouă, cât şi mediului înconjurător

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap