Jean-Claude Van Damme si GoDaddy

Jean-Claude Van Damme a fost eroul copilariei mele. Imediat dupa 1989, atunci cand sotii Ceausescu au fost executati in orasul meu natal, Targoviste, lumea s-a deschis pentru noi, romanii. Am putut in sfarsit sa vizitam Occidentul, sa ne cumparam televizoare color si aparate video player sau recorder.
O data cu aparitia acestora si-a facut loc in casele noastre si in inimile noastre actori ca: Jean-Claude Van Damme, Arnold, Bruce Willis, etc.
Sunt cel putin 3 filme ale lui Van Damme care mi-au ramas intiparite in memorie: Sport Sangeros, Soldat Universal si un film din 2008 care are o nota foarte buna pe IMDB 7,1 :JCVD. Daca nu l-ati vazut pe acesta din urma va spun ca merita, acest actor belgian chiar are calitati si aici nu ma refer la lovituri de picioare. In acest film, Van Damme joaca rolul lui Van Damme, nu lipseste umorul dar si un monolog de 5 minute in care vorbeste despre problemele lui cu drogurile, neintelegerile cu sotia lui, cum l-a terminat Hollywood-ul si ce mult a crezut in visul american, dar s-a inselat amarnic.

Ieri am cumparat un domeniu de pe siteul GoDaddy si il vad pe Jean-Claude Van Damme pe site, ca in poza de mai sus si ma sterg la ochi. Zic in sinea mea, ce dracu cauta nebunul aici pe acest site de domenii, hosting,etc? Am aflat mai tarziu ca Jean-Claude Van Damme si GoDaddy au lucrat la un videoclip, in care acest actor face reclama in stilul propriu la siteul mai sus mentionat.

GoDaddy vrea sa ajunga la micii intreprinzatori, siteurile mici, cei care sunt la inceput si cei care se confrunta cu greutati zilnic in aceasta jungla de asfalt. Jean-Claude Van Damme reprezinta “ass-kicker inside every small business owner.”
Se pare ca umorul nu le lipseste celor de la GoDaddy iar situatia financiara care nu e prea roz a starului belgian au permis aceasta colaborare.

You may also like...

1 Response

  1. 09.05.2018

    […] care spun urmnatoarele: Ce pretenții ai la pachet mic? Păi dacă unul plătește 5 euro pentru hosting înseamnă că nu are aceleași drepturi ca unul care plătește 200 de euro? Când oamenii au […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap