Ligue 1 Romania pe facebook

ligue 1 romania

Ligue 1 România este un grup pe Facebook dedicat fotbalului francez. Existau pagini sau grupuri dedicate fotbalului italian, englez sau german, dar nu era niciun grup de calitate pentru Ligue 1.
Cel care este în spatele acestui grup se numește Vlad și e un specialist în fotbalul francez.
Aici o să găsiți ultimele informații despre transferul lui Ezequiel Lavezzi de la PSG la Hebei China Fortune (nou promovată în Superliga din China) sau despre accidentarea lui Jaroslav Plasil (FC Girondins de Bordeaux) care va lipsi 6 săptămâni, după ce s-a accidentat în deplasarea de la EAG-En Avant de Guingamp.

Tot pe grupul Ligue 1 România am aflat de scandalul cu declarațiile lui Serge Aurier despre colegii de la PSG. Laurent Blanc nu va mai miza pe Serge Aurier în acest sezon pentru că fotbalistul cu gura spurcată a ajuns la echipa a 2-a.
Zlatan a cerut să i se traducă exact ce a spus Aurier despre el și despre colegii lui. În următoarele săptămâni nu cred că ar fi bine că cei 2 să se fie singuri într-o cameră. Îl rupe Zlatan pe Aurier.

Dacă iubiți fotbalul francez și vreți să fiți la zi cu știrile despre cel mai frumos sport din lume, grupul Ligue 1 România este locul potrivit pentru așa ceva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap