Gica Craioveanu este ambasador Sportingbet

gica craioveanu

Gică Craioveanu este ambasador Sportingbet.
Acesta a declarat: “Este un nou domeniu pentru mine, o nouă provocare, și sunt determinat să transmit tuturor celor care îmi urmăresc evoluția ca ambasador încrederea că pasiunea pentru fenomenul sportiv și inteligența pot fi cuantificate în câștiguri financiare. Asocierea mea cu Sportingbet în planul imaginii va fi vizibilă în toate activitățile de comunicare ale companiei ”.

Gică Craioveanu este unul dintre jucătorii marcanți ai fotbalului românesc. Plecat de la Constructorul Slatina, tânărul mereu cu zâmbetul pe buze a făcut istorie la Craiova câștigând cu Universitatea un titlu și două Cupe ale României, fiind de două ori golgheter al primei ligi. Au urmat 11 ani în Spania, cu 223 meciuri și 48 goluri în Primera Division și o statuie la Getafe, singura a unui sportiv român peste hotare. A fost unul dintre cei mai carismatici jucători ai Naționalei României pentru care a îmbrăcat de 25 de ori tricoul între 1993 și 1999 și a înscris 4 goluri.

Sportingbet.ro este un site internațional de jocuri de noroc, ce oferă paruri sportive, cazinou, poker, dar și alte jocuri, Platforma oferă clienților săi o ofertă variată de pariere: peste 6000 de opțiuni de pariere LIVE și peste 100 de ligi de fotbal. De asemenea, Sportingbet oferă o mare varietate de sporturi, dar și peste 200 de jocuri slot ce fac parte din Cazinoul Sportingbet. Compania licențiată în România își dorește să ofere clienților săi din România o experiență de pariere de calitate, 100% în siguranță.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap