Cum e prin dormitor

dormitor

Ne petrecem foarte mult in dormitor. Acolo dormim, facem dragoste, citim sau ne uitam la TV la cele mai bune seriale sau filme. Iar cand vrei sa te bagi la somn dupa o zi de munca si in care ai alergat in toate partile ca sa rezolvi diferite probleme, vrei sa ai cele mai bune conditii. Un pat mare pentru ca mie imi place sa dorm pe toate partile, o saltea buna, nici prea tare ca sa iti rupa spatele, nici prea moale ca sanu te afunzi in ea, una dintre lenjerii de pat 3d care sa fie schimbata des si o lumina buna, plus liniste in apartament. Pentru ca nu iti doresti sa intri in lumea viselor si vecinul de la 7 sa dea gauri in pereti la 11 noaptea. Si revenind la lenjeria de pat, daca nu stii de unde sa cumperi poti sa gasesti pe net lenjerii de pat 3D pe somnia.ro .

Iti poti achizitiona lenjerii de pat 3d 1+1 gratis sau o lenjerie pat 3d simpla de calitate in functie de bugetul tau. Nu trebuie sa te uiti la pret cand e vorba de asa ceva. Un om care doarme cel putin 8 ore pe noapte, poate sa faca fata cu brio incercarilor vietii. Are energie, poate sa se duca la munca cu zambetul pe buze, poate sa faca chiar un drum pana la sala de forta, poate sa fac chiar si niste cumparaturi, iar seara sa se duca la un film.

Orice lucru sau detaliu conteaza daca vrei sa stii cum sa ai un somn odihnitor. Ar fi bine ca in camera unde dormiti sa aveti culori odihnitoare, care sa nu supere ochii. Daca aveti copil, atunci culorile din dormitorul lui sa fie specifice varstei. Nu trebuie sa dati cu vopsea in fiecare an in camera copilului. Dar o data la 3 ani sau 5 ani cred ca ar fi indicat. Inca un lucru important. Daca aveti computerul in camera si nu l-ai mai curatat de ani de zile va face un zgomot ciudat si nu mai poti sa dormi linistit. Iar daca nu te odihnesti cum trebuie, o sa ai o zi sau chiar o saptamana grea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap