Locul care se numeste acasa

Vorbeam foarte serios cu un prieten bun despre viata in general si despre investitii. Si omul avea dreptate intr-o privinta. Indiferent ce probleme ai cu banii, indiferent ce ganduri negre iti trec prin cap, apartamentul tau nu trebuie sa il vinzi niciodata. Pentru ca sunt altii care stau cu chirie toata viata si se muta dintr-un oras in altul. Desi pare interesant sa vezi mai multe zone din tara, faptul ca nu ai un loc al tau pe care sa il numesti acasa, e un pic ciudat ca sa nu zic altfel. Altii fac credite pe 30 de ani ca sa detina un apartament al lor. Si fac asta impreuna cu sotiile pentru ca rata la banca nu este una mica. Oamenii fac eforturi mari ca sa detina un apartament sau o casa. Asa ca daca ai asa ceva, nu trebuie sa vinzi niciodata. In schimb, daca ai facut ceva cash in viata ta si poti sa platesti cu banii jos pentru un apartament, gasesti sigur unul la Nuscocitta 2 camere sau chiar cu 3 camere. Depinde ce anume iti doresti.

Daca nu ai familie numeroasa, un apartament 2 camere poate sa fie perfect pentru tine. Iar pretul unui apartamente 2 camere Bucuresti este mai mic fata de un apartament de 3 camere sau 4 camere. Este important, daca e sa cauti apartament de vanzare Bucuresti pe internet, sa te uiti bine si sa studiezi zona unde sa stai. Trebuie sa fie in zona mijloace de transport care sa te duca in cele mai importante zone din oras. Iar metroul este foarte important pe timp de vara sau iarna. Traficul infernal toceste cei mai puternici nervi in orasele mari. Asa ca o calatorie cu metroul din cand in cand face bine stilului tau de viata. Este important si pretul atunci cand esti in cautare de vanzari apartamente 2 camere Bucuresti, dar e foarte important si cand a fost construit blocul si zona in care exista acest cartier. Degeaba e construit blocul de curand, daca se afla intr-o zona mai putin sigura.

Ideea principala a zilei este sa nu vindeti apartamentul daca aveti asa ceva. Doar daca vreti sa va mutati in alta zona saua veti bani ca sa cumparati altul mai scump.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap