Cadouri barbati

cadouri barbati

Sunt puține magazine online de la noi care au în ofertă cadouri interesante pentru bărbați. Peste tot găsești obiecte de îmbrăcăminte, parfumuri sau cărți, dar foarte rar dai peste cadouri bărbați care să fie pe stilul nostru. O brichetă în formă de cartuș e originală. Și acest cartuș se aseamănă mult cu cele trase de armata română. Am fost contabil la o unitate militară acum câțiva ani și acolo tot personalul(militarii, ofițerii și civilii) trebuie să se ducă la trageri și să folosească armele de foc. Și am tras cu AK-47 la foc automat in poligon, arma care este folosită pe toate teatrele de operațiuni din toată lumea pentru că poate fi utilizată atât în lupta din orașe sau pe front deschis. Iar bricheta în formă de cartuș pe care o găsiți la pandortex.ro are și un preț bun. Dacă nu vă place această brichetă aveți alte cadouri superbe pentru voi: un cuțit pliabil tip card de credit, o brichetă în formă de grenadă defensivă sau o cană termos în formă de foto obiectiv.

Toți avem telefoane mobile de ultimă generație și știm că bateria nu ține mai mult de 24 de ore. Mai ales dacă petrecem câteva ore pe Facebook, Youtube sau vizionând seriale online. Iar până când se va inventa o baterie care să reziste 5 zile la rând mai avem de așteptat. Dacă pleci undeva la munte sau în vizită la părinți, e posibil să rămâi fără baterie în câteva ore. La pandortex.ro găsiți o baterie externă cu display LCD 12000mAh. Acest acumulator extern este compatibil cu aproape toate brandurile de telefoane mobile deoarece puteți folosi cablul USB de încărcare al dispozitivului dumneavoastră. Prețul este bun, iar pe termen lung o să aveți nevoie de așa ceva în viața voastră.
Există și cadouri pentru femei(cosmetice, accesorii pentru baie, papetărie) pe pandortex.ro , dar și unelte de grădinărit, lămpi, accesorii biciclete, etc.

Una dintre cele mai mari provocări pentru femei în general este să caute și să cumpere cadouri pentru bărbați. Însă domnii își doresc lucruri relativ simple, practice mai ales și ușor de intuit. Iar pandortex.ro va poate ajuta în această problemă a alegerii unor cadouri pentru bărbați.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap