Mobilier pentru baie

Eu am un apartament construit de pe vremea lui Ceausescu. Pentru cei nascuti dupa anii 90, asta inseamna ca blocul meu a fost construit pe vremea comunismului in 1980. Ne-am mutat toata familia acolo si apartamentul a suferit niste modificari importante pentru ca a fost renovat de curand. Si baia si bucataria nu sunt mari, asa cum sunt la apartamentele noi care se construiesc prin toata tara. In bucatarie la mine, abia poti sa treci 2 persoane una pe langa alta. Dar baia este un pic mai mare. Si am cada, nu cabina de dus. Dar e cada veche, foarte rezistenta si cand am vrut sa o schimb, instalatorul mi-a zis ca nu e o idee prea buna. Si l-am ascultat. Tot ce e cada mai noua in magazinele de la noi este din material mult mai prost fata de cada mea din fonta, care chiar daca este grea rezista si acum cu brio. Dar daca acesta camera nu este foarte mare in acest articol o sa cititi cateva idei pentru o baie mica.

Daca va cumparati mobilier baie sa masurati inainte tot ca sa nu aveti surprize atunci cand montati un set mobilier baie. Instalati mai bine o cabina de dus decat o cada. Asa o sa aveti mai mult spatiu, o sa consumati apa mai putina, o sa iesiti mai revigorati din dus si cu chef de viata. Este foarte important spatiul in baie pentru femei. Pentru ca au au multe produse de ingrijire a pielii corpului, a fetei, a parului si multe altele. Si ele au nevoie de toate astea, chiar daca noi, barbatii ne multumim cu o pasta de dinti, un sampon, o spuma de barbierit, o periuta de dinti electrica sau normala si o crema dupa ras.

Dar daca nu stii ce sa cumperi atunci poti sa cauti in mediul online mobilier baie pe piastrelleshop.ro si acolo o sa gasesti multe variante de mobilier pentru baie de unde sa alegi. Exista cate un mobilier baie modern pentru fiecare apartament mai mare sau mai mic, pentru orice familie formata din 2 persoane sau din 6 persoane, pentru orice portofel sau buget alocat pentru asa ceva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap