O noua zi de relaxare

scaun de relaxare

Scriu pe acest site de 4 ani și în afară de pregătirea și promovarea articolelor știu că e foartă importantă poziția corpului atunci când tastezi. Un scaun bun de birou poate face minuni la numărul articolelor scrise într-o săptămână. Dacă scrii în poziții aiurea, e normal sa scadă calitatea articolelor tale.
Și în afară de asta contează enorm și cum îți petreci timpul în casă atunci când te uiți la TV sau te joci pe Playstation 4.
Un scaun pentru relaxare pentru living ca în poza de mai sus face minuni pentru spatele inferior, dar în principal pentru picioare. Poți să te întinzi liniștit și să urmărești toate meciurile importante din weekend din Liga 1 România, Premier League, Serie A Italia, Ligue 1 din Franța, Primera Division din Spania și alte campionate țări din Europa sau din America de Sud.

O noua zi de relaxare în apartamentul tău ar fi bine să fie petrecută în condiții bune. Câteva scaune de relaxare fac diferența dintre un zâmbet sau o nouă față tristă, mai ales atunci când echipa ta favorită pierde meciul în ultimul minut, cu un gol ca la biliard, după o lovitură de colț,în meciul contra rivalilor de o viață.

Pentru că joc des FIFA( acum mi-am comandat și FIFA 17), vreo 3 prieteni buni vin la mine și jucăm acest joc câteva ore bune. Cine câștigă rămâne la masă, iar meciurile sunt foarte echilibrate. Ne întindem peste tot în living, dar mai mereu, cei 2 care joacă FIFA sunt așezați pe cele 2 scaune de relaxare din piele cumpărate de mine acum câteva luni. Fără condiții optime, niciun jucător de Playstation nu ar face față pe termen lung oboselii acumulate.

Îmi aduc aminte că nu puteam să trec la God of War 3, de ultima fază și am jucat 14 ore la rând ca să reușesc. Într-un final am izbuitit, dar mă dureau ochii și încheieturile de la mâini, iar când m-am băgat la somn a fost ca o eliberare. Nu aș fi jucat atât de mult dacă nu era acel scaun de relaxare care mi-a protejat spatele ore la rând. Am 2 scaune de relaxare în living de acest gen, unul negru și unul roșu.

Ca să ai o viață bună se zice că e bine să investești în tine, în haine, în produse de calitate, în mobilă care este pe gustul tău. Mereu am avut grijă să am cele mai bune condiții atunci când scriu un articol pe site sau când mă uit la un meci de fotbal cu intrări tari și goluri multe.

You may also like...

2 Responses

  1. Cred ca un sezlong este mai potrivit.

  2. Alexandra says:

    Clar acest scaun ar fi o achizitie de care nu mi-ar parea rau. Scaunul arata super confortabil si pretul este pe masura. Si prietenul meu joaca fifa cu tovarasii lui, dar nu as achizitiona scaunul numai pentru dorintele lui, l-as achizitiona sa-l folosim amandoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap