Cu un zambet poate incepe o prietenie intr-un cabinet stomatologic sector 2

clinica stomatologica sector 2

Mutarea mea de acasa in Bucuresti a reprezentat un moment crucial in maturitatea mea pentru ca am devenit constient ca nu mai pot sa apelez la rudele mele, dar nici la oamenii apropiati ori de cate ori aveam nevoie. Un alt episod care a fost de o importanta capitala pentru mine a fost gasirea unui cabinet stomatologic in acest oras. In decursul anilor, de cand eram copil si pana acum, am avut destul de multe experinte neplacute vis-a-vis de dantura mea, experiente care s-au terminat chiar si cu rezectii apicale.  

Traficul in Bucuresti este de-a dreptul infernal si tocmai de aceea aveam nevoie de un cabinet stomatologic in sectorul in care stau sau in sectorul in care lucrez. Data trecuta salvarea a venit de la seful meu asa ca acum mi-am luat inima in dinti si l-am intrebat daca poate sa imi recomande un cabinet. Suprinzator chiar s-a bucurat ca pot sa apelez la el si cu probleme care nu tin de serviciu. Voios mi-a recomandat un cabinet stomatologic sector 2, chiar foarte aproape de locuinta mea. Ce-i drept in fiecare dimineata trec pe langa el, dar nu ma gandeam ca norocul poate sa imi surada chiar atat de mult.

In drumul spre casa le-am aruncat o privire si am vazut un du-te-vino continuu. Ajungand acasa am facut un dus si in minte si se perindeau intamplarile care mi-au schimbat viata. Infasurata in halatul mare si gros, care inca mai are mirosul orasului natal,  m-am asezat la birou si am accesat site-ul cabinetului pe care intentionam sa il vizitez cat de curand. Prima sectiune pe care am vizitat-o a fost galeria foto. Cabinetul medical stomatologic ofera celor care aleg sa il viziteze o priveliste linistitoare. Aparatura cat si mobilierul medical lasa impresia ca timpul petrecut acolo va fi unul benefic, scopul echipei medicale fiind de a oferi pacientilor cea mai buna ingrijire si cea mai buna calitate posibila.


Cabinet stomatologic in sector 2 Bucuresti

Dupa aspectul cabinetului m-a interesat serviciile pe care ei le pot oferi. Motivul pentru care vreau sa apelez la ei este albirea dintilor. Fostul medic cu care am colaborat, in orasul natal, stia ca imi doresc ca dintii mei sa aiba un aspect cat mai natural si asta pentru ca dintii curati transmit un plus de vitalitate si sanatate. Periodic trebuie sa apelez la un medic stomatolog sa-mi indeparteze petele acumate pe dinti si a colorantilor. Preturile informative pentru serviciile pe care le practica sunt afisate, oferind chiar si garantie de 7 ani la toate tipurile de tratament.

Curiozitatea m-a impins sa ma uit sa vad ce alte servicii stomatologice mai ofera. Implantul dentar ocupa loc central, avand chiar si pachete promotionale pentru persoanele care vor sa apeleze la ei pentru aceasta problema. Intr-un astfel de pachet pentru implant dentar include: consultatia, implantul, bontul de refacere, bont protetic si manopera, toate putandu-se face intr-o singura zi, folosind materiale de inalta calitate. Acest tip de serviciu reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor pierduti, iar avantajele sunt: pacientii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrari de tipul puntilor dentare si nu se mai folosesc proteze mobile care creaza un disconfort permanent. Medicii stomatologi ofera pacientilor siguranta ca vor avea o dantura fixa, ancorata pe implanturi, care arata si se simte la fel ca si dintii naturali.

Am observat ca au o grija deosebita pentru aspectul dintilor. Un alt serviciu de care se ocupa cu mare drag este ortodontia. In acest cabinet dentistii sunt specializati in cauza de reabilitare orala, iar prin ortodontie ei corecteaza inghesuiri ale dintilor, spatieri, asimetrii. Prin acest tip de serviciu, ei vor sa alinieze pozitia dintilor pe arcada, lucru posibil datorita aparatelor ortodontice care sunt mobile sau fixe. Motivele pentru care un om isi doreste o dantura aliniata perfect poate fi din motive estetice, dar poate fi si de sanatate dento-maxilara. Persoanelor inghesuiri dentare le este foarte greu de efectuat procesul de igienizarea corespunzatoare, iar ca urmare ei vor suferi de inflamatie gingivala cu sangerare la periaj, cu inrosirea gingiilor, cresterea acestora in volum cat si vor acuza o jena dureroasa. La momentul actual ei ofera reducere la aparatul ortodontic metalic, la aparatul autoligaturat, la aparatul ortodontic ceramic, cat si la gutierele ortodontice.

Solutiile oferite de acest cabinet sunt la cel mai avansat grad profesional. Medicii de aici sunt familarizati cu mai multe inovatii si metode de tratament ei apeland la o gama larga de proceduri clinice, la metode unice de tratament stomatologic fara durere. Acum nu imi ramane decat sa imi fac o programare si stiu ca ei vor fi, de acum in colo, cei care vor contribui la mentinerea sanatatii mele dentare. Tin sa mentionez ca avand dinti sanatosi, ma pot desfata din plin de bucuriile vietii, zambetul fiind unul natural.

Sa nu uitam: prin zambet facem viata mai frumoasa. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap