Internetul iti poate satisface o varietate de nevoi

Internetul iti poate satisface o varietate de nevoi

Internetul îți poate satisface o varietate de nevoi, dar ca orice invenție importantă este cu 2 tăișuri. Unele persoane rău-intenționate pot ataca firme online mari sau mici. Hoții din mediul online au dezvoltat o multitudine de tehnici prin care un website poate fi atacat, iar din toate tehnicile întâlnite, cea mai agresivă, des aplicată și greu de combatut este atacul DDOS.
Din cauza asta este indicat să ai spatele asigurat împotrivă virușilor sau a diferitelor atacuri cibernetice și e bine că există așa ceva și în România: Servicii de Mentenanța IT București care te poate scăpa de dureri de cap pe termen lung.

Unii șantajează firmele înainte să pornească un atac. Din cauza asta mentenanța it trebuie să fie printre primele lucruri care să fie pe lista scurtă a priorităților voastre dacă aveți o firmă și un site pe internet.
Unii nu au puterea să atace site-uri, dar încearcă doar să sperie prin transmiterea unor mail-uri prin care anunță repercusiuni pentru site-ul respectiv în cazul în care nu se plătește o anumită sumă de bani, preferabil in Bitcoin.

Se cer bani în monedă virtuală Bitcoin pentru că este foarte greu de depistat tranzacțiile de acest gen de poliție sau de serviciile secrete. Nu există date care să confirme aceste plăți. Dar nu toți care amenință site-uri au și uneltele și oamenii care pot face rău unei firme mari.
Însă unele firme plătesc ca să nu existe probleme în viitor. Altele care au mentenanța it de top nu plătesc și rezistă la tot felul de atacuri cibernetice. Cei mai mulți viruși se găsesc în diferite fișiere pe care nici prin cap nu îți trece ca ar fi sunt compromise. Dar acest serviciu îți poate face viața mai buna pentru că Ransomware Cryptolocker -servicii decriptare fișiere criptate de virus este printre cele mai bune de la noi.

Multe firme de la noi au sediul central în capitală. Majoritatea au mentenanța it București pentru că, în cazul unor probleme apărute în cazul unor atacuri, firmele să fie protejate imediat prin intervenția unor specialiști în domeniu.
Sunt anumiți viruși care nu pot fi depistați prin metodele simple, însă o devirusare Ransomware Cryptolocker poate să scoate la iveală probleme pe care nu credeai că firma ta le are.

You may also like...

2 Responses

  1. Majoritatea oamenilor isi satisfac nevoia de socializare si de o mica informare si nimic mai mult. Nu stiu cat de multe informatii utile pentru ei lasa in urma. O zi fara FB sau YouTube te face sa privesti putin altfel aceasta retea gigantica numita Internet.

  2. Mike says:

    Internet-ul face parte din viata noastra acum. Depinde de noi ce alegeri facem atunci cand navigam pe net. Pe mine ma ajuta foarte mult pentru promovare, pentru informatii la zi, pentru muzica, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap