Unde sa te uiti atunci cand timpul trece

ceasuri de perete

Anul ăsta mi-am renovat locuința. M-am ocupat de fiecare cameră pe rând și în 2 luni tot apartamentul era ca nou. Dar nu este așa ușor cum pare la prima vedere pentru că te umpli de nervi. Sunt zile în care muncitorii nu vin la timp pentru că ăștia lucrează la 3 apartamente în același timp și nu mai știu cum să se împartă. Cumperi 2 uși, dar atunci când o vrei și pe a 3-a magazinul de mobilă nu o mai are pe stoc. Așa că trebuie să aștepți sau să cumperi o altă ușă care se aseamănă la culoare cu primele 2. Vin vecinii peste tine pe bună dreptate pentru că muncitorii fac gălăgie. Dar totul s-a terminat cu bine.
Am comandat mobilă nouă și am început să caut și ceasuri de perete vintage pentru camera de zi. Aveam nevoie de 2 ceasuri de perete, unul pe hol și unul pentru camera de zi.

După ce am comandat mobila a mai apărut o nouă problemă pentru că trebuie montată. Mi-am comandat un șifonier mare în camera mea și nu aveam nicio șansă să îl aranjez așa cum doream. Așa că am apelat la un specialist în domeniu, un om care se ocupă cu așa ceva. Acesta a venit cu încă un prieten și într-o oră șifonierul era gata montat, făcut ca la carte.

Atunci când mobilati apartamentul ar fi bine să aveți o cameră goală pe care să o lăsați la urmă. Eu am avut sufrageria liberă și pentru că e cea mai mare cameră, acolo s-au montat toate obiectele de mobilă. În acest fel omul care se pricepe la mobilă are spațiu de manevră și poate să își facă treabă repede.

Încă un sfat prietenesc: Nu va grăbiți atunci când vă comandați ceva pentru apartament indiferent dacă e vorba de un birou sau de niște ceasuri de perete. Am cumpărat online, am cumpărat din magazine la fața locului, am fost în mai multe orașe ca să găsesc tot ce mi-am dorit.
Dar acum sunt mulțumit și un apartament renovat te face să te simți bine în pielea ta. Trebuie să ai condiții bune dacă vrei să ai o viață liniștită și lipsită de stres acolo unde îți place să spui acasă.

You may also like...

1 Response

  1. In astfel de momente este bine sa fi un pic visator. Lasa-ti mintea sa zboare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap