Piese auto schimbate la timp

piese auto

In acest articol o sa va prezint o intamplare petrecuta la mine in cartier. Nu inventez nimic. Am obiceiul sa ma bag la somn pe la 2 sau 3 noaptea pentru ca ma trezesc tarziu. Dar intr-o noapte, aud o explozie puternica. Deschid geamul de la dormitor si vad lumina puternica si oameni tipand. Unii se chinuiau sa isi mute masinile din parcare. M-am imbracat si am coborat ca sa vad ce a declansat nebunia asta. 2 masini au luat foc si exista pericolul ca flacarile sa se raspandeasca in toata parcarea. Au incercat unii sa il stinga cu extinctoare, dar nu au avut nicio sansa. Au venit pompierii si au reusit sa stinga focul inainte sa se imprastie la toate masinile din zona. Masina care a luat foc a avut probleme la un scurt-circuit in partea dreapta a masinii. Asa au constatat Politia si Pompierii. Omul nu a schimbat la timp o piesa auto si uite unde s-a ajuns. Daca ai probleme cu masina schimba cu piese auto originale si o sa stai linistit.

Noi ne-am gandit ca poate a fost mana criminala. Dar omul facuse un mic accident de circulatie. Nu din vina lui. L-a lovit unul in lateral, cu viteza mica. Dar pentru ca nu s-a gandit la timp sa schimbe acele piese auto cu probleme, din cauza caldurii excesive si a accidentului, un scurt circuit a provocat toata paguba. Pagubitul mai bine cauta niste piese auto online sau se ducea la un magazin piese auto si astfel evita nenorocirea. Masina a costat peste 15.000 de euri si nu avea CASCO. Nu mai pierdeti timpul daca aveti probleme cu autoturismul personal. Cautati piese auto ieftine si nu mai amanati pe maine. Ca asta e stilul romanului de a nu face lucrurile la timp.

Siguranta voastra trebuie sa fie in primele lucruri la care te gandesti dimineata inainte sa pleci la munca. Si pentru ca multi dintre voi va duceti la munca cu autoturismul personal, ar fi bine ca acesta sa ruleze perfect pe strazile de la noi. O piesa auto schimbata la timp va poate feri de splitalizari sau se altele mult mai grave.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap