Cum sa te faci cunoscut?

panouri publicitare
Ca să îmi fac acest site cunoscut în mediul online am făcut tot ce se poate și tot ce știu în materie de așa ceva: promovare pe social media(Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram), link-uri de la alte site-uri, comentarii pe alte site-uri, publicarea unor articole deja scrise de mine pe reddit, și multe altele. Dar în afară de aceste mișcări necesare pentru promovarea unui site am încercat și am reușit promovarea în lumea reală, cu un baner de 6 metri bine realizat pe terenul de fotbal al unui prieten. Omul are 2 terenuri de fotbal sintetic în București unde poți să joci 6 contra 6, chiar și iarna poți să faci mișcare acolo pentru că are instalat un balon cu încălzire. Și banerul care reprezintă unul din cele mai bune echipamente de producție publicitară mi-a adus mulți cititori. Și dacă nu știi cum a te faci cunoscut în lumea toată și ai o firmă ar fi bine să apelezi la firma de producție publicitară Fuel.

Indiferent dacă ai un site sau o anumite firmă, logo-ul sau numele firmei ar trebui să fie peste tot. Pe bannere prin tot orașul, pe căni, pe tricouri, pe îmbrăcăminte groasă de iarnă, etc. Sunt multe firme de producție publicitară care va pot face mai vizibili în mediul online sau pe străzi, printre blocurile gri. Oamenii s-au obișnuit cu toate aceste echipamente de producție publicitară pe care le văd zilnic, iar reclama mascată sau pe bune intră în sufletele oamenilor care au bani de cheltuit.

Panourile publicitare decorate cu autocolant sunt extrem de utlizate în viața de zi cu zi, aplicațiile create astfel fiind practic nelimitate. Indiferent că este vorba de panouri direcționale care sunt printre cele mai folosite echipamente de producție publicitară, plăcute informative, semne de orice tip (chiar și semne de circulație), panouri mari montate pe suprafețe plane sau circulare (de exemplu stâlpii de susținere din centrele comerciale), panouri publicitare din magazine sau centre de bricolaj, display-uri realizate cu panouri rigide, toate aceste sunt realizate din diferite plăci decorate cu autocolant printat sau decupat la cutter plotter.

Scopul vostru este să vă faceți cunoscuți în tot Universul cu orice preț, pentru că altfel nu existați. Iar clienții voștri trebuie să vă gasesca oriunde. Chiar dacă firmă voastră ajunge mare, reclama nu trebuie oprită niciodată.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap