Plase de pescuit

plasa de pescuit

Nu sunt un pescar profesionist, dar am 2 prieteni care investesc câteva mii de lei în acest hobby pentru unelte de utima generație și momeală care se găsește doar în magazinele de specialitate, participă la concursuri locale sau naționale unde câștiga premii importante, dar se duc și la lacuri de pe lângă orașul nostru și se relaxează la un grătar și câteva beri, eu prefer vinul, dar nici asta nu lipsește din menu când mergem la pește. Am fost cu ei peste tot, chiar și pe Dunăre pentru că au bărci de pescuit, bărcuțe speciale pentru momeală care merg cu telecomandă și mașini de teren cu care poți să ajungi oriunde în România. În plus, pe mine mă relaxează această activitate pentru că uiți de toate problemele și te poți bucura de o zi liniștită departe de orașul plin de praf, de mașini și de gălăgie non-stop. Și din discuțiile cu prietenii mei am ajuns și la subiectul Plase de pescuit de vânzare la prețuri mici și de unde se pot procura acestea.

Din fericire pentru noi există multe magazine online sau de la colț de stradă care vând plase de pescuit la prețuri acceptabile. Dar trebuie să știți că aceste plase de pescuit nu se folosesc în orice perioadă a anului pentru că există o perioadă de prohibiție și atunci e interzisă această activitate. Dacă te prinde Jandarmeria sau Poliția se lasă cu dosar penal, amenzi și drumuri nesfârșite la tribunal. Nu îți dorești să ai cazier pentru așa ceva pentru că te faci de râs în societate. Respectă Mama Natură și ea te va respecta la rândul ei.

Respecta legile României și cumpără plasă de pescuit de la magazinele specializate, nu îți confecționa tu cum crezi mai bine sau cum ai văzut pe internet și nu trișa. Există niște reguli clare în societatea noastră și dacă nu le respectăm ajungem la anarhie. Nu poți să faci ce te tăie capul nici când te duci la pește, nici când te duci la un film sau la teatru, nici când te duci la munte sau la mare alături de zeci de mii de turiști români.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap