Nu mai putem sa traim fara internet

teamnet romania

Internetul face parte din viața noastră și deși pare o sabie cu două tăișuri nu mai putem trăi fără asa ceva. Sunt oameni care deschid site-ul de socializare Facebook sau un email personal înainte să se spele pe ochi dimineața. Dacă ai vreo întrebarea la care nu știi raspunsul nu te mai duci la bibliotecă ca în trecut și cauți printre zecile de rafturi de cărți. Acum dai un search și răspunsul căutat apare în 2 secunde. Trăim în secolul vitezei, iar internetul ne ajută atât acasă, dar și la muncă prin faptul că oferă uneltele pentru desfășurarea a mai multor activități în același timp. Există mii de firme în această lume care se ocupă cu implementarea unui sistem care emite online autorizații municipale, dar noi ne mândrim cu una de la noi din țară: Teamnet Engineering International.

Teamnet România vă scapă de birocrație. Și pentru cine nu știe exact ce este acest termen vă explic imediat. Știți momentul acela din viața voastră când trebuie să vă duceți să vă schimbați buletinul sau cartea de identitate, permisul de conducere sau pașaportul? Trebuie să plătiți nu știu ce timbru la poștă, să plătiți câteva taxe de valori mici, dar drumurile făcute pe la birouri sunt lungi, iar cozile par interminabile. Și doamnele de la ghișeu se uită urât pe tine de parcă le-ai deranjat de la vreun picnic. Și după ce alergi vreo săptămână la Poliție, Primărie și alte instituții din orașul tău local te trezești ca ai făcut ceva ce nu trebuie, că mai trebuie încă un act sau o copie legalizată. Și o iei de la capăt de parcă e un test la răbdării și al stăpânirii de sine. Asta e birocrația și ăsta e motivul pentru care Teamnet va poate face viață mai bună. Iar teamnet internațional nu se ocupă doar de problemele românilor, mai nou a semnat un acord de colaborare cu unele țări din Orientul Mijlociu.

Așa că dacă o să auziți vreodată expresia teamnet engineering înseamnă că e de bine pentru voi, iar birocrația care ne ține în loc în ultimii 26 de ani se va diminua și noi vom putea să trimitem anumite acte prin mediul online fără să mai stăm la cozi, în clădiri vechi cu pereții gri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap