Pregatiri de nunta

nunta

Am o prietena care canta la anumite evenimente. La nunti, botezuri, zile de nastere. Are talent, dar a facut scoala de muzica si ii place ceea ce face. Nu este usor asa cum pare pentru ca in perioada nuntilor sunt multe evenimente si femeia este mai mereu obosita. Dar asta e pretul platit pentru ca si-a ales meseria asta. Acum puteti sa ziceti ca are toata saptamana libera. Dar nu e genul ala de femeie. Pentru ca munceste si in timpul saptamanii si nu asteapta sa fie intretinuta de nimeni. Iar azi, cea mai buna prietena a ei se marita. Si toata saptamana ea si cu prietenele ei au facut cumparaturi si au umblat peste tot. Au avut noroc ca au gasit tiara mireasa pe giftforyou.ro la un pret bun.

Cand vorbesti de pregatiri de nunta din persepectiva unui barbat, nu este asa stresant. Dar daca e vorba de mireasa, atunci totul trebuie sa fie perfect. Si cea care se va imbraca in alb cauta cea mai frumoasa tiara mireasa. Cauta cea mai frumoasa rochie de mireasa, cel mai bun restaurant, cele mai frumoase si cele mai bune prietene ca sa fie domnisoare de onoare, cei mai buni lautari sau artisti care canta muzica usoara, cea mai buna masina care sa o plimbe prin oras, posibil chiar si o limuzina, cei mai tari invitati cu chef de distractie si multe altele care fac o nunta de neuitat. Iar mireasa trebuie sa arata cel mai bine dintre toate femeile de acolo. Asa ca tiara trebuie sa fie cea mai tare dintre toate tiarele din lume. Pentru ca o tiara par iti atrage prima oara privirea invitatilor pentru ca toata lumea se uita la chipul miresei, la cum are parul aranjat, cum este machiata etc.

Iar daca nu stii ce sa faci sau ce sa cumperi la inceput sunt cateva idei de tiare mireasa pentru nunta ta. Nu trebuie sa te uiti la tiara pret pentru ca iti doresti tot ce e mai bun pentru nunta ta. Si la sfarsitul acelui sfarsit de saptamana cand ai facut pasul mare spre o familie, sa poti sa zambesti ca totul a fost asa cum ai dorit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap