Program Line Cinema Targoviste

program line cinema targoviste

Mulți dintre voi căutați pe google Program Line Cinema Târgoviște. Iar răspunsul la întrebarea voastră este simplu. Sunt afișate filmele din ziua respectivă, în plus sunt prezentate orele și următoarele evenimente cinematografice din cele 3 zile care urmează.

Prețurile sunt următoarele. În fiecare zi a săptămânii, pentru filmele 2D, în afară de ziua de Miercuri, prețurile sunt 15 lei. Miercuri este o zi specială pentru că prețurile sunt 9 lei. Așa că îți poți permite un film în Târgoviște la prețul de 9 lei, dacă ai bugetul redus. Dacă pleci la București sau Ploiești ca să vezi un film, o să scoți mai mulți bani din buzunar. Pentru că o să plătești benzina, acolo trebuie să mănânci ceva la KFC, mai bei un suc la film, etc.

Condițiile de vizionare sunt bune, iar targovistenii se poartă chiar frumos pe timpul vizionării filmelor. Sunt foarte puțini care vorbesc între ei sau la telefon. Am fost surprins plăcut de concetățenii mei atunci când am fost să văd mai multe filme de acțiune, SF sau de groază. Și nu mă duc rar la Line Cinema Târgoviște. La noi existau multe cinematografe pe vremea comunismului și apoi imediat după anii 90. Printre ele se aflau Independența și Victoria( care era pe Centrul Vechi, lângă Restaurantul STORY-food). Însă câțiva ani, după dispariția celor 2 cinematografe, nu a mai existat așa ceva la noi în oraș.

La sfârșitul săptămânii abia găsești bilete la liber, pentru că multă lume face rezervări. Și unii vin cu iubita, alții cu toată familia, dar în principiu este un nou mod de a petrece timpul liber cu folos.
Acest articol a fost scris ca să nu mai căutați pe 10 siteuri Program Line Cinema Târgoviște. E la finalul acestei postări.

Tot ce trebuie să faci e să dai clic pe linkul următor și se va deschide pagina cu Program Line Cinema Targoviste.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap