Sisu Tudor are concert in Targoviste

sisu

Sișu Tudor are programat un concert in Târgoviste, la Hooligans Pub, pe 30 Ianuarie 2015.

Sișu ar fi trebuit să susțină concertul acum 2 săptămâni, dar s-a operat de apendicită și  a fost imposibil să își mai țină promisiunea. La 3 zile după operație trebuia să cânte…

Sișu Tudor, MC-ul străzii încă din anii 90, nu s-a vândut niciodată. A făcut pușcărie pentru trafic de droguri, s-a luptat cu dependența, a crescut în stradă și a rămas în stradă. Nu face muzică comercială și este ca noi, crescut printre blocurile gri.

Nu joacă un rol de dur, chiar e un băiat de stradă adevărat și face muzică din suflet. E executat pedeapsa pentru trafic de droguri și la penitenciarul Mărgineni, Dâmbovița, acolo unde a cunoscut mulți golani din Târgoviște. A făcut pedeapsa cu capul sus și a trăit cum a vrut el. Un prieten îmi spunea că dacă nu mergem să îl vedem pe Sișu acum live, poate nu o să mai avem ocazia asta.

Dacă vreți să sprijiniți artiștii de acest gen veniți la concert vineri seară, pe 30 Ianuarie la Hooligans Pub, de la ora 21 ca să facem atmosferă cu Sișu Tudor pe scenă.

În 1996, Sișu Tudor a înființat formația Il-egal, iar un an mai târziu din cauza unor neînțelegeri, a intrat în La Familia, alături de Puya(Dragoș Gardescu). Acum fiecare este pe cont propriu. În 2009, Sișu a lansat albumul solo `Vacanță în Mexic`, iar în primăvara lui 2011 a lansat discul `Temnița Luminii`.

Puya este acum comercial și a făcut bani frumoși, iar Sișu a rămas fidel străzii și se descrie în câteva cuvinte:”Sunt golan dinainte să fie la modă să afirimi că ești golan. Când mi-am dat seama? În ‘€™90 la Universitate când purtam o hârtie în piept pe care scria `golan`. Au trecut mulți ani de atunci. Am fost sus, jos, iar sus, iar jos ca în viață. Dar am rămas golan! Golan în sensul frumos al cuvântului, adică liber.”

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap