Sportul si alimentatia

produse naturiste

Sportul și alimentația sunt în strânsă legătură. E foarte greu să faci 2 antrenamente pe zi și să te simți bine fără o alimentație sănătoasă. Indiferent ce sport faci, e indicat să mănânci bine și să te odihnești cel puțin 8 ore pe noapte pentru că mușchii se dezvoltă atunci când ai terminat secțiunea de forță. Eu făceam 2 antrenamente pe zi, unul de ridicare de greutăți dimineața și altul de box sau ju-jitsu brazilian seara după ora 18. Și după vreo săptămână nu mă simțeam bine. Efortul era prea mare și aveam nevoie de niște stimulente pe lângă alimentația mea. Antrenorul meu mi-a recomandat produse naturiste cu ginkgo biloba care mi-au dat energie și în acest fel am putut să fac față efortului depus.

Toți sportivii profesioniști sau amatori folosesc produse naturiste pentru dezvoltarea corpului, pentru slăbit, pentru vitaminele și mineralele atât de necesare unui corp supus efortului destul de des. Fără aceste produse este greu să faci față la nivel înalt. Disciplina este foarte importantă în sport și trebuie să eviți mâncare nesănătoasă pentru că altfel pe termen lung ai de pierdut. Adversarii tăi care mănâncă corect vor avea viteza și forța mai mare ca tine. Evită sucurile cu acid, zahărul și nopțile pierdute.

Este adevărat că unele produse naturiste sunt puțin mai scumpe, dar sunt sută la sută naturale, nu îți distrug sănătatea, dimpotrivă, îți redau starea de bine și energia pierdută. Și nu în ultimul rând dacă nu ești sănătos ce mai contează banii? Eu cred că sănătatea este cel mai de preț bun al omului. Când ajungi în spital, ai da tot aurul din lume numai să fii din nou sănătos.
Indiferent cu ce firmă de produse naturiste alegem să colaborăm, trebuie să ținem cont de faptul că vindecarea se produce numai la oamenii care vor. Dacă mentalul nu-și găsește orientarea să pozitivă, corpul fizic nu poate să înregistreze semne evidente de îmbunătățire a stării de sănătate.
Fiți bucuroși pentru ziua de astăzi, chiar dacă problemele de sănătate vă îndeamnă să procedați altfel si lăsați grijile deoparte.

Sportul și alimentația corectă pot face minuni pentru corpul și mintea voastră. De voi depinde cum vreți să trăiți, cum să arătați, cum să vă simțiți în societate, etc. Doar de voi depinde dacă duceți o viață bună sau nu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap