Cele mai ieftine outlet-uri cu haine pentru barbati

fashion house

Mai mereu ne dorim produse de imbracaminte de calitate și la prețuri bune. Dar trebuie să umbli prin magazine des ca să găsești tot ce îți dorești. Cu toții știm că dacă avem noroc putem găsi produse de calitate la prețuri foarte mici în outlet-uri. Însă trebuie să îți cheltui banii responsabil pentru că este o posibilitate ca anumite produse să fie cu defect. Dacă ai un buget redus pentru haine, outlet-ul este unul dintre cele mai potrivite locuri de unde îți poți face cumpărăturile. Unul dintre ele este outlet-ul Jolidon din Militari.
Un alt avantaj al outlet-ului este în aceste magazine găsești diversitate, uneori magazinele din mall-uri dau impresia că au aceași marfă.

Ca să ajungeți la FashionHouse din Militari este destul de ușor dacă aveți mașină personală pentru că setați pe telefon adresa și Google Maps vă ajută imediat cu cel mai scurt traseu spre destinația dorită. Eu am fost plecat din țara câteva luni anul asta și Google Maps m-a ajutat des. Atunci când ești într-o țară străină, într-un oraș necunoscut încă ai nevoie de ceva sau de cineva care să te ducă la locurile de vizitat și pozat.
Dar să revenim la oile noastre și la cum să ajungi la FashionHouse. Dacă nu aveți mașină personală puteți ajunge acolo cu următoarele mijloace de transport:
– RATB 236 din Piața Operei – circulă direct până la Fashion House
– Metroul linia M3, până la stația Păcii apoi RATB 236 sau 137

În orice zi puteți ajunge la FashionHouse ca să vă cumpărați articole de sport, de lenjerie intimă Jolidon, pantaloni casual, șosete sau bocanci pentru că se apropie iarnă cu pași repezi. Eu în fiecare iarnă port bocanci, nu intră apa în ei și chiar țin de cald.
Dacă vă interesează programul outlet-ului stați liniștiți că este deschis aproape non stop.
Program: Luni-Sâmbătă: 10:00-21:00, Duminică 10:00-20:00

Apropo de Jolidon, eu port chiloți de la această firmă si cand fac sport, dar si cand ies in oras la agățat. Jolidon este un brand românesc atipic: numele sugerează că ar fi franţuzesc, iar calitatea produselor este recunoscută nu doar în România, ci şi în Franţa, acolo unde ajung doar firmele mari. Wikipedia zice că Jolidon a fost prima companie românească ale cărei produse au fost contrafăcute în străinătate. Eu zic că ăsta e un indicator destul de bun al calităţii produselor fabricate la Cluj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap