Targul de Craciun din Sibiu 2016

Prima ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu a fost în anul 2007 și de atunci s-a păstrat tradiția. Târgul avea, la început, 38 de căsute amplasate în Piața Mică, ajungând în prezent la peste 82 căsute montate în Piața Mare. Fiecare ediție a adus noutăti și a crescut ca în povești pentru că se dezvoltă într-un an cât alții în 7 ani. Cele mai tari noutăți ar fi Atelierul lui Moș Crăciun, vizitat, în fiecare an, de peste 2.800 copii și adolescenți, dar și Parcul lui Moș Crăciun.
Dacă ai copii sau dacă vrei să simți din plin Sărbătorile de Iarnă atunci Viziteaza Targul de Craciun Sibiu 2016 – 2017!

De ce ar fi bine să vizitați la acest târg de Crăciun Sibiu 2016?

1. Pentru că timp de 46 de zile, Piața Mare din Sibiu va deveni o scenă imensă în care vor rula proectii de iarnă(pe toate clădirile din zonă) cu zăpadă, lumini colorate, personaje din poveștile copilăriei, Moș Crăciun împreună cu renii, zânele zăpezii și așa mai departe. Se pare că Sibiul va deveni cel mai luminat oraș din România datorită imaginilor care vor fi afișate pe pereții clădirilor din jur. S-a lucrat la această surpriză plăcută pentru toți românii peste 35 de zile, dar vă spun cu mâna pe inimă că a meritat efortul. În acest an, cei mici vor avea ocazia să participe la atelierul de biscuiți, la cel de lumanări și vor picta pe turtă dulce. De asemenea, copii se vor putea distra și în Parcul lui Moș Crăciun, a cărui principală atracție va fi caruselul.
Turiștii interesați să viziteze Sibiul în perioada desfăsurării Târgului de Crăciun au la dispoziție pachete speciale de genul acesta ofertă târg de Crăciun Sibiu care este foarte avantajoasă pentru întreaga familie.

2. La acest târg de Crăciun Sibiu 2016 vor fi prezenți peste 80 de expozanți din întreaga tară, dar și din străinătate, urmând a-și prezența produsele. O să găsiți acolo dulciuri în forme diferite, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, artă pentru părinți, cărți de colorat, jucării de tot felul, etc.
Aceest târg de Crăciun Sibiu 2016 a devenit foarte cunoscut în toată țara datorită noutăților și surprizelor oferite de organizatori în fiecare an.
Am fost săptămâna trecută la Sibiu și va spun că este ca în povești.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Targul de la Sibiu este extrem de frumos, am vazut o gramada de poze de acolo la prieteni de pe facebook. Eu sunt plecata din tara in perioada asta, insa sper sa mai gasesc ceva pe acolo cand ma intorc. Sper ca n-ati cumparat voi toate bunatatile de pe acolo :D.

  2. Mike says:

    Tot ii bat la cap pe astia din grupul meu de prieteni sa mergem la Sibiu, dar ne urnim greu. Asa am fost noi mai mereu. Suntem circ cand e vorba de organizare. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap