Stiri din fotbalul englez

Stiri din fotbalul englez
– Presa engleză informează că Tottenham îl va înlocui pe Tim Sherwood la finalul sezonului. Favorit este Luis Van Gaal. După victoria lui Spurs 5-1 cu Sunderland, managerul a refuzat să discute despre viitorul sau la club.
Jay Rodriguez (Southampton) s-a accidentat și va lipsi în jur de 6 luni. Adio speranțe de Cupa Mondială pentru el!
– Agentul lui Nani (Manchester United) spune că este foarte probabilă o plecare a mijlocașului portughez în această vară.
– Santi Cazorla a recunoscut că încearcă să-l convingă pe Iker Casillas să i se alăture la Arsenal.

– Situația neplăcută pentru Sunderland, după ce managerul Gustavo Poyet a recunoscut în fața presei că Phil Bardsley și Jack Colback nu vor să își prelungească contractele cu “pisicile negre”.
– Presa engleză este de părere că United face curățenie la vară, fiind posibile până la 10 plecări. Principalii favoriți sunt: Patrice Evra, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Alexander Buttner, Anderson, Nani, Ashley Young, Shinji Kagawa, Tom Cleverley.
– Toate meciurile din Anglia din acest weekend vor începe cu o întârziere de 7 minute pentru a omagia tragedia de la Hillsborough.
– Tom Cleverley și Danny Welbeck au fost surprinși de presă beți rupți noaptea trecută. Ei profită de ziua liberă data de club, întrucât United nu joacă cu Hull în acest weekend așa cum era programat. Tigrii joacă în semifinalele Cupei Anglei cu Sheffield United.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap