Frigul se instaleaza repede in Romania

Sunt născut în ultima lună din an și deși sunt un copil al iernii nu suport frigul. Nu aș putea trăi în țările nordice și de aceea prefer țările cu climă caldă, ca Spania. Dar acum stau în România și cel puțin 3 luni de zile pe an trebuie să suport frigul. Însă în apartamentul de la bloc am condiții bune pentru că am centrală termică de câțiva ani și nu mai stau stresat de vremea potrivnică.
Încă există persoane care nu au centrale termice și primesc căldură cu porția. Eu nu am vrut să trăiesc așa și alții să decidă când să dea drumul la căldură la mine în bloc. Dacă nu aveți așa ceva nu mai stați pe gânduri și cumpărați Centrale termice la pret accesibil Roinstalatii pentru că în acest fel viața voastră se va schimba în bine. Dacă aveți și copii mici, o centrală termică ar trebui să fie pe primul plan.

Părinții mei s-au mutat la țara acum câțiva ani, au renovat casă și au montat și centrală termică. Dar mai au și 2 sobe pe gaz care pot fi alimentate și cu lemne. Și ai mei pentru că sunt zgarciti preferă lemnele în loc să dea drumul la centrală. Și se face foate cald în cele 2 camere unde sunt sobele, dar dacă te duci la bucătărie sau la baie(care nu sunt încălzite) îngheți de frig. Și chiar spălatul pe dinți trebuie să îl faci în viteză și iț îngheață urechile atunci când stai prea mult în baie.

Sunt 3 feluri de centrale termice: pe gaz, pe lemne și pe curent electric. Prețul acestor centrale nu diferă prea mult, dar în primul rând, este bine de știut că, în ceea ce privește costurile, încălzirea electrică față de cea pe gaz, ținând cont de prețurile actuale, în medie, cea electrică este mai mare cu 15 – 20%.
Și prețurile nu mai sunt așa de mari că acum 5 ani când lumea făcea împrumut la bancă ca să își cumpere centrală termică. Găsești acum la prețuri de peste 2000 de ron, dar și la prețuri mai mari în funcție de bugetul alocat pentru o asemenea investiție. Dar pe termen lung familia voastră o să fie mulțumită de temperatura din casă.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap