Transport mobila

transport mobila

E placut sa iti faci renovezi apartamentul de la zero, sa alegi ultimele produse de mobilier care sunt la moda, sa pui parchet nou si televizoare pe pereti, un ceas nou si bucatarie de top, sa aranjezi baia ca in filmele americane si sa pui gresie si faianta de culori inchise si nu alba ca la spital, sa iti faci balconul asa cum vrei tu ca sa poti sa fumezi sau sa bei o bere linistit si sa te bucuri de apusul soarelui. Dar cel mai greu dupa ce alegi mobila este modalitatea de a o aduce in apartamentul tau si nu pretul ridicat cum ar crede unii. Dar e bine ca exista servicii transport mobila care te pot scapa de stres. Mai ales pe mine care stau la etajul 6 si nu merge liftul de cel putin opt ani.

Asa ca atunci cand vine vorba de transport mobila nu imi place sa car eu mesele si scaunele ca sa le aduc in casa, ci sa se ocupe cineva de toata treaba asta. Daca stai in capitala Romaniei o sa gasesti cu usurinta transport mobila Bucuresti care sa iti faca viata mai usoara. Am ajutat un prieten acum cateva zile la mutari mobila si in cateva ore totul era aranjat. Dar m-a durut spatele vreo cateva zile dupa efortul depus. Chair daca sunt puternic, sunt crescut la oras, iar caratul mobilei nu este punctul meu forte. Ne-au ajutat mai multi pentru ca altfel nu faceam fata. Era fratele prietenului meu plus socrul lui. Desi era in varsta, socrul a carat cot la cot cu noi si nu s-a plans de efortul depus. Am avut noroc ca acest amic al meu locuia la etajul 2 si nu a fost ca la un concurs de ridicat greutati.

In general e bine sa apelezi la specialisti si sa iti comanzi mobila pe gustul tau. La fel de bine este sa apelezi la firme care fac mutari mobila Bucuresti si sa nu te chinui pe tine si pe prietenii tai apropiati cand e vorba de carat canapele, scaune, mese de bucatarie sau de sufragerie, birou pentru dormitor si asa mai departe.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap