The Walking Dead, benzi desenate

De vreo 2 luni vizionez serialul The Walking Dead. Un serial pe gustul meu care are de toate: acțiune, paranoia, zombi, trădare, curve, frăție, curaj, vorbe mieroase, nervi întinși la maxim și supraviețuire.
Dar nu de asta am scris acest articol.
Pe 21 Noiembrie 2014 va apărea la noi revista de benzi desenate The Walking Dead. O puteți cumpăra online de pe siteurile de profil ca mangashop.ro, comicshop.ro sau rabitcomics.ro

Revistele de benzi desenate își fac greu apariția la noi în țara, mai ales după 1989. Pe vremea lui Ceaușescu tot mai puneam mâna pe o revistă cu Pif sau Rahan. Ziarul Adevărul a scos 56 de reviste cu Rahan acum câțiva ani, iar de curând și-a făcut apariția un erou român în benzile desenate de la noi.
Harap Alb continuă sau pe scurt HAC a ajuns la numărul 13.

Cand o să citiți articolul ăsta, o să va întrebați dacă nu am înnebunit pentru că scriu despre benzi desenate. La noi nu e o cultură de genul ăsta, dar filme cu super eroi inspirate din benzile desenate ați văzut de cateva ori pe an. Filme de genul Dark Knight, Superman, Omul Păianjen, X Men, etc. le-ați vizionat sigur. Și la filmele cu super-eroi vin toți românii: de la puștiul de 10 ani până la oameni în toată firea cu părul cărunt, pentru că oferă acțiune, umor, trăiri puternice, lupta dintre bine și rău, femei frumoase, secrete, o lume nouă, etc.
Să nu uitați că multe din filmele care v-au plăcut în mod special sunt inspirate din benzi desenate.
thewalkingdead

O să cumpăr primul număr al revistei de benzi desenate The Walking Dead exact pe 21 Noiembrie. Chiar sunt curios dacă diferă cu ceva față de serialul care îmi place la nebunie. Cine vrea mai multe informații despre această revistă poate să între pe facebook la The Walking Dead

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap