Teatru gratis

Teatru gratis

Festivalul International de Teatru Sibiu se poate vedea gratis in aceste vremuri de criza cauzate de pandemia de coronavirus. Daca nu ati fost niciodata la FITS, ar fi bine sa va faceti timp in 2021, sa vizitati Sibiul si sa va bucurati de piese de teatru, muzica sau circ contemporan. Am stat la Sibiu un weekend anul trecut si mi-a placut orasul, oamenii de acolo, mancarea servita la terase, berea rece. E o zona care merita vizitata cel putin o data pe an.

Toate spectacolele de teatru de la Sibiu sunt live si le puteti viziona de acasa, de pe canapea, cu o bere si floricele in mana. Se spune ca romanii nu se duc la teatru sau film pentru ca biletele sunt prea scumpe, ca nu citesc carti pentru ca in primul rand trebuie sa puna mancare pe masa. Acum nu mai aveti scuze, aveti spectacole de teatru in direct pana pe 21 iunie. O sa aveti parte de teatru, circ contemporan, muzica, conferinte, spectacole pentru copii etc.

Unde vedem teatru gratis?

Stiu ca nu mai aveti rabdare, asa ca o sa va las linkul unde puteti sa vizionati piesele de teatru favorite. Intrati pe sibfest , cautati LiveStream si acolo gasiti tot ce va doriti. Langa Meniu aveti Programul pe ziua respectiva, dar si pe zilele urmatoare si puteti sa va alegeti ce sa vizionati. In stanga aveti categorii: Teatru, Dans, Strada, Circ contemporan, Muzica, Opera, Film, Conferinte Speciale, FITS for Kids, Spectacole de lectura.

Aici gasiti toate cele 138 de evenimente culturale de la Sibiu si in acest fel puteti sa va notati orele la care incepe spectacolul pe care doriti sa il urmariti. Aveti repere FITS, dar si stiri din lumea teatrului din intreaga lume tot pe acesta pagina online.

Daca sunt spectacole pentru adulti, se mai intampla la dansuri moderne, aveti un cerculet rosu cu cifra 18, iar asta inseamna ca minorii nu au voie sa se uite.

Aveti parte de teatru gratis pe Vimeo care se vede si se aude bine de pe PC, nu am incercat de pe mobil, dar nu cred ca sunt probleme indiferent de pe ce urmariti aceste spectacole in direct.

Sa va dau cateva repere. Daca va place sa va uitati la circ contemporan, pe 18 iunie, de la ora 15:10 aveti Carnival of Animals. Daca cautati piese de teatru, aveti cateva spectacole pe zi. Daca va place sa priviti dans contemporan, pe 16 iunie aveti 2 spectacole la orele 12:40 si 17:50.

Daca sunteti innebuniti dupa filme, pe 17 iunie de la ora 22:20, puteti sa vizionati Dust and Light. Aveti de unde alege!

You may also like...

1 Response

  1. Angela says:

    Super site-ul, multumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap