Cine este Spider-Gwen?

gwen stacey spider man into the spider verse

În ultimul trailer Spider-Man: Into the Spider-Verse, la sfârșit, preț de câteva secunde, apare Spider-Gwen îmbrăcată într-un hanorac alb cu roz, costumul ei preferat. Spider-Gwen sau Spider-Woman, este un personaj de bandă desenată creat de Jason Latour și Robbi Rodriguez și face parte din lumea Marvel Spider-Verse. A apărut pentru prima oară în volumul grafic Edge of Spider-Verse. Are aceleași puteri că Peter Parker și anume: super forță, abilitatea de a escalada pereți cu ușurință și simțuri foarte dezvoltate inglobate intr-un spider-sense.

În banda desenată, Spider-Gwen are un ceas la mână care îi permite să călătorească între dimensiuni, dar nu știm încă dacă acest gadget va apărea și în film. Actrița Hailee Steinfeld, care a mai jucat în filmele True Grit, Ender’s Game, The Edge of Seventeen, Begin Again, The Homesman, 3 Days to Kill, va fi vocea personajului Gwen pe marele ecran.

Miles, personajul principal din filmul Spider-Man: Into the Spider-Verse, are 13 ani, iar Spider-Gwen are 16 ani. Peter Parker este mult mai în vârstă decât cei 2 pentru că altfel era ciudat ca acesta să fie mentorul lui Miles și să fie în același timp un adolescent nebun cu chef de distracții non-stop. Un profesor, un om cu experiență de viață este în general mult mai mare ca tine.

Pe 28 Decembrie 2018, Spider-Man: Into the Spider-Verse va rula în cinematografele din România. Este regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey și scenariștii care au lucrat la acest film sunt Phil Lord, Steve Ditko. Actorii principali si secundari sunt Nicolas Cage, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Liev Schreiber, Mahershala Ali, Lily Tomlin, John Mulaney, Luna Lauren Velez si Shameik Moore.

Sursa foto sweetyhigh.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap