Donnie Yen se va lupta cu Jackie Chan in Ip Man 4

In Ip Man 4,  Donnie Yen se va lupta cu Jackie Chan

Donnie Yen a anunțat că filmările pentru Ip Man 4 s-au încheiat în China. Regizorul Wilson Yip și specialistul în scene de luptă Yuen Wo Ping s-au reîntors pentru filmările din Ip Man 4, care are un buget de 52 de milioane de dolari. Vor juca și actori renumiți din filmele de acțiune ca Scott Adkins( foarte cunoscut pentru rolul Yuri Boyka, un luptător rus dintr-o pușcarie de maximă siguranță) și Vanness Wu, plus o apariție surpriză, eroul copilăriei noastre – Jackie Chan.

Acțiunea din acest film este dezvoltată în jurul venirii lui Bruce Lee în SUA și încercarea lui de a deschide o școală de arte marțiale. Această școală provoacă neplăceri altor maeștri de karate din zonă, iar venirea lui Ip Man în Chinatown are scopul de a stabili clar o dominație în zonă. Ip Man chiar a fost profesorul lui Bruce Lee în realitate.

Din toată seria în care joacă Donnie Yen, Ip Man 3 a avut cel mai mare succes la public pentru ca a avut încasări de peste 769 de milioane de dolari în toată lumea. Este o scenă în care Ip Man se luptă cu Mike Tyson, unde este folosit un arsenal de lovituri din 2 stiluri de luptă total diferite: boxul profesionist și Wing Chun, una din artele marțiale din China.

You may also like...

2 Responses

  1. Stefan says:

    Apucam in viata pana vor scoate acest film ?! Se anunta ca in Iulie 2019 lansarea, Iulie a trecut si NIMIC …

    • Mike says:

      Am citit acum pe siteul IMDB ca filmul Ip Man 4 va aparea pe 19 Decembrie 2019 la cinematografe pentru prima oara in Hong Kong si apoi in intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap