Avengers Endgame a doborat recordul la incasari

Avengers Endgame

Filmul Avengers Endgame a avut incasari de peste 60 de milioane de dolari joi seara. In prima zi, oamenii s-au imbulzit la casele de bilete si astfel recordul, detinut pana atunci de Star Wars: The Force Awakens cu incasari de 57 de milioane de dolari la premiera din 2015, a fost doborat. Avengers Endgame este filmul cu numarul 22 din Universul Marvel si au trecut 11 ani de la prima realizare cinematografica din aceasta lumea cu super-eroi cu titlul Iron Man (2008) si care e posibil sa termine cu Thanos in prim plan. 

Record la incasari in primul weekend?

Avengers Endgame doboara record dupa record din punct de vedere financiar. Dupa ce a castigat 169 milioane dolari în prima zi de peste hotare, box office-ul se ridica la 305 milioane de dolari pe plan international in doar doua zile. Daca adaugam si milioanele incasate in SUA, suma ajunge la 365 de milioane de dolari care este deja mult mai mult decat incasarile filmului The Incredible Hulk din toata perioada in care a fost difuzat in intreaga lume. Sunt fani innebuniti dupa super-eroi care vor viziona acest film de cel putin 2 ori, iar incasarile vor creste exponential.

Eu nu am asteptat cateva zile ca sa vad Avengers Endgame si va spun cu mana pe inima ca merita vizionat daca iubiti filmele de actiune sau cu super-eroi. Au fost scene care mi-au intrat la suflet sau momente in care as fi intrat si eu in scenele de razboi ca sa lupt contra lui Thanos.

Google si Thanos

Gigantul Google nu a stat cu mainile in san in aceasta frenezie cauzata de Iron Man, Captain America si altii si a pregatit o surpriza pentru iubitorii de film din intreaga lume. Tasteaza pe Google cuvantul Thanos si daca intri de pe laptop sau PC in dreapta sus iti apar date si informatii despre acest personaj negativ, plus manusa galbena sau Infinity Gauntlet. Daca intri de pe mobil, Infinity Gauntlet apare sus pe ecran. Da click pe manusa galbena si o sa ai o surpriza placuta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap