Prima poza cu Sarah Connor in Terminator 6

Sarah Connor in Terminator 6

Terminator 6 va fi o continuare a realizării cinematografice Terminator 2: Judgement Day(1991) și va ignora toate filmele apărute dupa acesta: Terminator 3 Rise of the Machines, Terminator Salvation, Terminator: Genisys. James Cameron a fost regizorul și scenaristul primelor 2 filme Terminator și apoi a renunțat pentru că nu mai controla proprietatea intelectuală a proiectului. Următoarele filme cu roboți ucigași nu au avut mare succes la public și nu au fost apreciate de criticii de film. Dar pentru Terminator 6, James Cameron va sta iar în scaunul de regizor și are câteva idei interesante despre noul film.

Linda Hamilton revine pe marile ecrane ca Sarah Connor și alături de ea vor mai juca actrițele Natalia Reyes ca Dani Ramos și Mackenzie Davis care va interpreta rolul lui Grace. În Terminator 6 revine și Arnold Schwarzenegger care va juca rolul robotului învechit T-800. Acest film va putea fi vizionat pe marile ecrane la sfârșitul anului 2019.

Nu avem prea multe informații despre scenariul filmului Terminator 6, dar se pare că Sarah Connor și robotul T-800 trebuie să protejeze o adolescentă din Mexic de un Terminator trimis din viitor. Actorul Gabriel Luna îl va interpreta pe Terminatorul ucigaș, personajul negativ, care a ieșit la vânătoare și nu va da dovadă de îndurare până nu își va îndeplini misiunea.

Primele 2 filme de acest gen regizate de James Cameron au avut mare succes.
Primul Terminator, lansat pe 26 Octombrie 1984, a avut un buget de 6 milioane de dolari și a obținut venituri din vânzarea de bilete de peste 78 de milioane de dolari.
Terminator 2: Judgment Day a fost lansat pe 1 Iulie 1991 și a avut un buget de 100 de milioane de dolari. Dar veniturile au fost de 5 ori mai mari decât suma investită în efectele speciale care sunt și azi de apreciat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap